Zaken doen met BOL.com i.c.m. SnelStart nu nog makkelijker!

Door Lisa Kreijfelt, Gepost op: Dec 11, 2019 12:41:00 PM Commentaar

Goed nieuws voor winkel/webshop eigenaren die met BOL.com zaken doen of willen gaan doen! S for Software heeft de API van BOL.com in haar volle breedte toegepast binnen S-Connect. Met deze toepassing is het mogelijk om BOL.com te verbinden aan uw SnelStart-administratie.

 

Wat is S-Connect?

Met S-Connect software die het mogelijk maakt verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan webshops, applicaties, diensten, kassasystemen of XML-pakketten. Door deze koppeling kunnen gegevens tussen SnelStart en het gekoppelde systeem onderling uitgewisseld worden.

 

S-Connect BOL.com

Een van de systemen die S-Connect aan SnelStart kan koppelen, is dus BOL.com. U kunt onder andere de volgende zaken koppelen zodat gegevens automatisch uitgewisseld worden:

  • Orders binnenhalen
  • Shipments binnenhalen (voor als u met dropshipment werkt)
  • Uw assortiment eenvoudig op BOL.com te koop zetten (inclusief voorraad informatie)
  • Verzendlabels uit onze software terugsturen naar BOL.com voor een verzendupdate
  • Betaaldetails van BOL.com verwerken in SnelStart

Veel ondernemers werken met BOL.com of denken er over na om dit te gaan doen. Wij hebben dagelijks te maken met ondernemers die webshops beheren en ze zijn allemaal enthousiast over de omzet die wordt gegenereerd. Wel geven veel ondernemers aan dat er best veel bij komt kijken om de informatievoorziening tussen BOL.com, de eigen webshop(s), soms een winkel, hun magazijn en de boekhouding in SnelStart op orde te houden.

 

Met de uitgebreide koppeling zoals hierboven beschreven zijn we nu in staat alle ballast weg te automatiseren en daardoor het ondernemen met BOL.com in combinatie met SnelStart nog makkelijker te maken!

 

Hoe van start gaan met een koppeling tussen BOL.com en SnelStart?

Om uw BOL.com webshop te kunnen koppelen aan SnelStart, heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB. Meer informatie over de koppeling met SnelStart kunt u hier lezen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, we informeren u graag!


New Call-to-action