Over S for Software

SnelStart specialist

Slimmer werken met SnelStart

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStartAl ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag.

Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.

Christiaan Blok S for Software
Gerrit Valkenburg S for SoftwareOnze belofte

Slimme geavanceerde software

We zien dat het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en inzicht in bedrijfsdata steeds belangrijker wordt voor organisaties. Klanten stellen steeds hogere (service) eisen en de concurrentiestrijd is ongekend. Zakelijke beslissingen neemt u het liefst op basis van bedrijfsdata en niet op onderbuikgevoel. Passende software kan u hierbij helpen.

Software peperduur? Nee hoor. We bieden een breed scala aan standaard- en maatwerkoplossingen. Software is een investering voor de toekomst die u dubbel en dwars terugverdiend. We denken graag met u mee in de zoektocht naar de passende oplossing.

 

 

Het team van S for Software

Gerrit Valkenburg

Gerrit Valkenburg

Gerrit is samen met Jaap eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor marketing, verkoop, personeel, organisatie en algemene zaken. Ondernemen is zijn passie en daarom geniet hij er dan ook van om met andere ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering en de rol van ICT-oplossingen daarin.

Zijn interesses gaan uit naar geschiedenis, politiek, Europa en de Scandinavische landen. Het luie zweet wat dan nog over is wordt eruit gewerkt met een potje zaalvoetbal.Jaap van der Have

Jaap is samen met Gerrit eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor de afhandeling van storingen. Ook verzorgt hij de planning, stuurt hij onze medewerkers aan en voert hij klantgesprekken. Daarnaast vindt Jaap het leuk om te programmeren.

In zijn vrije tijd speelt Jaap graag orgel, en dan het liefst muziek van de Franse componist Charles-Marie Widor. Ook vindt hij het fijn om met zijn zes kinderen naar de markt te gaan.

Jaap van der Have

 

 

Elyanne Groeneveld

Elyanne Groeneveld

Elyanne werkt sinds 2014 als directiesecretaresse bij S for Software. Bij S for Software is Elyanne verantwoordelijk voor het telefonisch contact, gedeelte van de marketing en agendabeheer. Daarnaast beheert zij ook de administratie van onze organisatie.

In haar vrije tijd is Elyanne graag sportief bezig. Voetballen, padellen en een lange wandeling maken met haar honden is wat zij graag doet. Daarnaast brengt zij ook veel tijd door met familie en vrienden.

 

 

Christiaan Blok

Bij S for Software zorgt Christiaan in samenwerking met Gerrit voor het accountmanagement. Het maken van afspraken en het bezoeken van klanten behoort tot zijn werkzaamheden.

Voor een gezellig potje voetbal of een drankje drinken met zijn vrienden heeft Christiaan altijd wel tijd. Daarnaast brengt hij ook veel tijd door met zijn vrouw en familie.

Christiaan Blok

 

 

Albert van de Braak

Albert van de Braak

Albert werkt als junior accountmanager bij S for Software. Samen met Christiaan en Julian zorgt hij voor het accountmanagement. Je krijgt hem aan de telefoon voor je sales en supportvragen.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om met vrienden en familie af te spreken.

 

 

 

Anne Torn Broers

Anne is getrouwd, vader van 2 kinderen en heeft veel familieleden die in het groen werken. Ondanks zijn opleiding elektrotechniek waar hij erbij heeft leren programmeren is hij nu fulltime .NET ontwikkelaar. Tijdens zijn eerste jaren bij S for Software heeft hij zich door mogen ontwikkelen en een HBO opleiding mogen afronden. Inmiddels mag Anne dagelijks het ontwikkelteam aansturen bij S for Software. Daarnaast programmeert hij nog graag mee aan diverse klussen, en lost hij eventuele storingen op.

In de kern is Anne iemand die graag klaarstaat voor een ander. Dit doet hij in zijn dagelijkse werk, maar ook in de keuken of bij klussen en vrijwilligerswerk.

Naast zijn liefde voor techniek en automatisering, lost hij graag vraagstukken op en organiseert en regelt hij graag alles van begin tot eind. Dit alles met veel enthousiasme en met oog voor de ander.

Anne Torn Boers

 

 

Paul

Paul de Jong

Paul werkt sinds juli 2018 als programmeur bij S for Software. Hier houdt hij zich het liefst bezig met de projecten waar veel afwisseling en (voor hem) nieuwe technieken in zitten. Na twee jaar gewerkt te hebben wil hij zijn opgedane ervaring weer meenemen naar school om zich verder te specialiseren in het vakgebied. Ditmaal op het HBO.

In zijn vrije tijd is Paul vaak achter zijn pc te vinden, maar maakt hij ook graag tijd vrij voor een museumbezoek, optredens van zijn favoriete bands of een ritje op zijn racefiets.

 

 

Abiy Sahle

Abiy werkt sinds november 2017 als programmeur bij S for Software. Het liefst is hij bezig met web en mobiele app ontwikkeling. Hij besloot een aantal jaar geleden de associate studie Computer Science te gaan volgen.

Abiy is leergierig en wil zoveel mogelijk cursussen volgen en certificeringen halen op gebieden die hem interesseren. Naast ICT is hij ook erg geïnteresseerd in landbouw en milieukunde. In zijn vrije tijd geniet hij van deelname aan projecten voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast is Abiy een echte familieman en brengt graag het grootse deel van zijn vrije tijd door met zijn vrouw en dochter.

abiy

 

 

julian van Amersfoort

Julian van Amersfoort

Julian werkt sinds juli 2021 bij S for Software. Op dit moment volgt Julian de opleiding junior accountmanager. Inmiddels heeft hij zijn opleiding bijna afgerond. Hij hoopt bij S for Software veel te leren en ervaring op te doen.

In zijn vrije tijd vindt hij het gezellig om een ​​drankje te drinken met vrienden of een potje te voetballen.

 

 

 

 

Gert van den Berg

Gert werkt sinds maart 2022 als programmeur bij S for Software. Vanaf september gaat hij de deeltijd opleiding ICT op het HBO doen. Hij hoopt bij S for Software veel te leren en ervaring op te doen.

In zijn vrije tijd spreekt hij vaak af met vrienden. Daarnaast vindt hij het ook interessant om te onderzoeken hoe verschillende technieken in de toekomst eruit komen te zien

 

Gert van den Berg

 

 

Christiaan Sommer

Christiaan Sommer

Christiaan werkt sinds oktober 2017 als programmeur bij S for Software. Hij houdt zich vooral bezig met frontend web development projecten. Christiaan is erg leergierig en pakt dingen snel op. Voor hij bij S for Software aan de slag ging, is hij begonnen aan de opleiding en inmiddels heeft hij  zijn opleiding Game Development bijna afgerondt. Door deze opleiding heeft hij ook web en applicatie development geleerd en zo is hij gaan programmeren.

Hij wil volgend jaar weer een studie gaan volgen, uiteraard gericht op ICT. In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met game development. Hij vindt het erg leuk om games te maken en te gamen met vrienden.

 

Michelle werkt sinds mei 2023 als support medewerker bij S for Software. Ze is één van de aanspreekpunten bij vragen over onze software en voor de afhandeling van storingen.

In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met wandelen, fotograferen, gamen en haar moestuin onderhouden.  
 

F20_0771-1
kopsKnipsel_adobe_express-1

Jij?

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. We werken met leuke collega's aan concrete projecten voor het MKB. Ervaring opdoen met een stage is ook mogelijk!

Wl jij deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze vacatures. 

 

 

 

 

 

Wil jij onderdeel worden van ons team?

Bekijk de mogelijkheden