Over S for Software

SnelStart specialist

Slimmer werken met SnelStart

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStartAl ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag.

Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.

Christiaan Blok S for Software
Gerrit Valkenburg S for SoftwareOnze belofte

Slimme geavanceerde software

We zien dat het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en inzicht in bedrijfsdata steeds belangrijker wordt voor organisaties. Klanten stellen steeds hogere (service) eisen en de concurrentiestrijd is ongekend. Zakelijke beslissingen neemt u het liefst op basis van bedrijfsdata en niet op onderbuikgevoel. Passende software kan u hierbij helpen.

Software peperduur? Nee hoor. We bieden een breed scala aan standaard- en maatwerkoplossingen. Software is een investering voor de toekomst die u dubbel en dwars terugverdiend. We denken graag met u mee in de zoektocht naar de passende oplossing.

 

 

Het team van S for Software

Gerrit Valkenburg S for Software directie

Gerrit Valkenburg

Gerrit is samen met Jaap eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor marketing, verkoop, personeel, organisatie en algemene zaken. Ondernemen is zijn passie en daarom geniet hij er dan ook van om met andere ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering en de rol van ICT-oplossingen daarin.

Zijn interesses gaan uit naar geschiedenis, politiek, Europa en de Scandinavische landen. Het luie zweet wat dan nog over is wordt eruit gewerkt met een potje zaalvoetbal.Jaap van der Have

Jaap is samen met Gerrit eigenaar van S for Software. Hij is verantwoordelijk voor de afhandeling van storingen. Ook verzorgt hij de planning, stuurt hij onze medewerkers aan en voert hij klantgesprekken. Daarnaast vindt Jaap het leuk om te programmeren.

In zijn vrije tijd speelt Jaap graag orgel, en dan het liefst muziek van de Franse componist Charles-Marie Widor. Op zondag is hij kerkorganist tijdens de kerkelijke bijeenkomsten. Ook vindt hij het fijn om met zijn vijf kinderen naar de markt te gaan.

Jaap

 

 

Elyanne Groeneveld S for Software

Elyanne Groeneveld

Elyanne werkt sinds 2014 als office manager bij S for Software. Bij S for Software is Elyanne verantwoordelijk voor het telefonisch contact en contact per e-mail met al onze relaties. Daarnaast beheert zij ook de administratie van onze organisatie.

In haar vrije tijd is Elyanne graag sportief bezig. Zo voetbalt zij bij Dovo vr1 en gaat zij graag mountainbiken. Daarnaast brengt zij ook graag veel tijd door met vrienden.

 

 

Christiaan Blok

Bij S for Software zorgt Christiaan in samenwerking met Gerrit voor het accountmanagement. Het maken van afspraken en het bezoeken van klanten behoort tot zijn werkzaamheden.

Voor een gezellig potje voetbal of een drankje drinken met zijn vrienden heeft Christiaan altijd wel tijd. Daarnaast brengt hij ook veel tijd door met zijn vrouw en familie.

Christiaan Blok S for Software

 

 

Jan Willem Lenting S for Software

Jan Willem Lenting

Jan Willem werkt als programmeur en support bij S for Software. Hij denkt graag in creatieve oplossingen en houdt van uitdagingen in zijn werk. Ook is hij altijd nog leergierig. Al van jongs af aan is hij bezig met programmeren. Zijn allereerste programmeerervaring was codelijsten uit de bibliotheek overtypen op de Commodore 128 van zijn vader.

In zijn vrije tijd beheert hij enkele minecraft servers waar hij ook plugins voor schrijft. Ook speelt hij graag (coöperatieve) bordspellen.

 

 

Albert van de Braak

Albert werkt als junior accountmanager bij S for Software. Samen met Christiaan zorgt hij voor het accountmanagement.
Telefoneren en het voeren van gesprekken horen onder andere bij zijn taken.

Albert

 

 

Roel Boeder S for Software

Roel Boeder

Roel houdt zich in zijn werk als programmeur bezig met maatwerkoplossingen voor onze klanten of de verdere ontwikkeling van onze standaard producten. Zijn werk als programmeur is meer dan werk alleen; het is zijn passie. Roel wil processen niet automatiseren om het automatiseren, maar hij heeft een duidelijk doel: Het werk moet makkelijker worden. Voor zijn werk bij S for Software werkte Roel als software engineer binnen de industriële automatisering. Roel is getrouwd en vader van drie kinderen.

 

 

Christiaan Sommer

Christiaan werkt sinds oktober 2017 als programmeur bij S for Software. Hij houdt zich vooral bezig met frontend web development projecten. Christiaan is erg leergierig en pakt dingen snel op. Voor hij bij S for Software aan de slag ging, volgde hij de opleiding Game Development. Door deze opleiding heeft hij ook web en applicatie development geleerd en zo is hij gaan programmeren.

Hij wil volgend jaar weer een studie gaan volgen, uiteraard gericht op ICT. In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met game development. Hij vindt het erg leuk om games te maken en te gamen met vrienden.

Christiaan Sommer

 

 

Anne

ANNE TORN BROERS

Samen met Jaap mag hij de maatwerkoplossingen verzorgen voor de klanten, en dat doet hij met plezier. Hij staat graag klaar voor de medemens, daarbij vindt Anne het mooi om tijdrovende (boekhoud technische) handelingen voor klanten beheersbaarder te maken, maar ook om het tot in de puntjes te regelen.

Anne komt uit een boomkwekersfamilie, is getrouwd en vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om lekkere en gezonde dingen te maken. Verder klust en fietst hij graag, maakt defecte apparaten weer aan de praat, helpt hij zijn omgeving waar hij kan en ook doet Anne graag vrijwilligerswerk.

 

 

Paul de Jong

Paul werkt sinds juli 2018 als programmeur bij S for Software. Hier houdt hij zich het liefst bezig met de projecten waar veel afwisseling en (voor hem) nieuwe technieken in zitten. Na een jaar gewerkt te hebben wil hij zijn opgedane ervaring weer meenemen naar school om zich verder te specialiseren in het vakgebied. Ditmaal op het HBO.

In zijn vrije tijd is Paul vaak achter zijn pc te vinden, maar maakt hij ook graag tijd vrij voor een museumbezoek, optredens van zijn favoriete bands of een ritje op zijn racefiets.

Paul de Jong S for Software

 

 

Abiy Sahle S for Software

Abiy Sahle

Abiy werkt sinds november 2017 als programmeur bij S for Software. Het liefst is hij bezig met web en mobiele app ontwikkeling. Hij besloot een aantal jaar geleden de associate studie Computer Science te gaan volgen.

Abiy is leergierig en wil zoveel mogelijk cursussen volgen en certificeringen halen op gebieden die hem interesseren. Naast ICT is hij ook erg geïnteresseerd in landbouw en milieukunde. In zijn vrije tijd geniet hij van deelname aan projecten voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast is Abiy een echte familieman en brengt graag het grootse deel van zijn vrije tijd door met zijn vrouw en dochter.

 

 

julian

Julian van Amersfoort

Julian loopt sinds februari 2021 stage bij S for Software. Als student junior accountmanager hoopt hij bij S for Software veel te leren en ervaring op te doen. In zijn vrije tijd vindt hij het gezellig om een ​​drankje te drinken met vrienden of een potje te voetballen.

 

 

Solliciteren S for Software1.jpg

Jij?

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste
mensen om ons team te versterken. We werken met leuke
collega’s aan concrete projecten voor het MKB. Ervaring
opdoen met een stage is ook mogelijk!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze vacatures.

 

 

 

Ontdek het gemak van geavanceerde slimme software als aanvulling op SnelStart

Bekijk de mogelijkheden