S-Connect Bol.com

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over S-Connect Bol.com

S-Connect is een koppeling tussen uw Bol.com webshop en SnelStart administratie. S-Connect dringt de foutenkans van het handmatig overnemen van gegevens terug, u bespaard tijd en uw dienstverlening wordt beter.

Als uw webshop niet gekoppeld is aan uw SnelStart-administratie, moet u iedere order die binnenkomt handmatig overnemen. Dit kost veel tijd en daarbij kan het voorkomen dat u fouten maakt in het overnemen van gegevens. S-Connect Order leest orders die binnenkomen in uw webshop in als verkoopfactuur in SnelStart. De verschillende kosten die erbij komen kijken, kunt u eenvoudig op de juiste plaats boeken. Maak bijvoorbeeld een splitsing tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting.

Buiten ordergegevens, hoeft u ook klantgegevens niet handmatig over te nemen. Gegevens zoals naam, adres en opmerkingen zet S-Connect vanuit uw webshop over naar SnelStart. Wanneer de klantgegevens bijgewerkt worden in SnelStart kunt u zelf instellen.

Bol.com facturen
De koppeling met bol.com facturen verwerkt de openstaande verkoopfacturen in SnelStart. De betalingsbatch halen we op uit bol.com en aan de hand van het betalingskenmerk van Bol worden de verkoopfacturen als betaald geregistreerd. De orders worden door de facturenkoppeling van bol naar een tussenrekening geboekt. De koppeling neemt het verwerken van de facturen uit handen, hierdoor heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken!

Met S-Connect kunt u tegenwoordig niet alléén uw orders vanuit Bol.com importeren maar ook:
- Shipments importeren vanuit Bol.com in SnelStart 
- Een offerfeed (aanbod) uploaden naar Bol.com
- Verzendlabels genereren en uw bestelling gereed melden
- Uw facturen in SnelStart laten afletteren op basis van de invoice specificatie 

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw Bol.com webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB.

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de actuele aanschafprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • vanaf €25,-

Succesverhalen

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult