S-Rapport Power BI

Business Intelligence centraal in uw organisatie

Over S-Rapport Power BI

Inzicht in processen, trends en ontwikkelingen is belangrijk om de koers van uw bedrijf te kunnen bepalen. Een geavanceerde rapportagetool is daarbij onmisbaar. Power BI biedt alle mogelijkheden voor het analyseren en presenteren van informatie en het delen van de inzichten die dat oplevert.

Met S-Rapport Power BI bent u altijd up-to-date van alles wat er in uw organisatie gebeurt. Alle SnelStart-data die beschikbaar is in de organisatie kunt u met deze tool visueel maken en in de gaten houden. Met het inzicht dat u krijgt, bent u in staat de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf.

Power BI voor SnelStart
Power BI voor SnelStart

Betere beslissingen met S-Rapport Power BI

S-Rapport Power BI is een veelzijdig analytisch programma dat gebruikt kan worden door zzp'ers, klein, midden en groot bedrijven in alle branches door meerdere afdelingen binnen een organisatie.

Iedere afdeling kan de voor haar relevante dashboards samenstellen. Salesafdeling: worden algemene targets gehaald. HR afdeling: inzicht krijgen in individuele en gezamenlijke prestaties van medewerkers. Management / directie: strategische activiteiten beter in lijn brengen om gestelde doelen te behalen.

Dankzij de overzichtelijke, maar ook meer geavanceerde dashboards van Power BI Dashboard, blijft u up-to-date van alles wat er in uw organisatie speelt.

U kiest zelf op welke data u wilt inzoomen of welke verbanden u wilt analyseren.

Functionaliteiten

S-Rapport Power BI geeft u de mogelijkheid product,- klant- en leveranciersgegevens visueel overzichtelijk weer te geven en daarbij deze gegevens met elkaar te koppelen.

Bepaal zelf hoe de visualisaties eruit zien. Wilt u gegevens weergeven in een staafdiagram, of liever in een lijn-, spreidings-, of, taartdiagram? Het kan allemaal, en meer!

Stel voor iedere afdeling dashboards samen dat voor die specifieke afdeling waardevol is.

Bewaak de status van uw bedrijf met behulp van livedashboards. Het scherm kan weergegeven worden op meerdere schermen.

De dashboards bestaan uit tegels waarop u kunt klikken om meer achterliggende informatie te zien. Met Power BI kunt u ook rapporten opvragen.

Power BI voor SnelStart
Power BI voor SnelStart

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om S-Rapport Power BI voor SnelStart te kunnen gebruiken, heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/ OnlineDB

Aanschafprijs

  • Eenmalige aanschaf á €500,- en €25,- per maand.

Meer weten over een rapportagetool als waardevolle toevoeging voor uw onderneming? Ga naar www.sforsoftware.nl/rapportages

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult