S-Magazijn Barcodescanner

Barcodes lezen vanaf een scanner en meteen verwerken in SnelStart

Over S-Magazijn Barcodescanner

Wilt u minder tijd kwijt zijn aan het maken van pakbonnen en factureren en gemakkelijk inkooporders aanmaken? Met S-Magazijn Barcodescanner is het mogelijk deze zaken in een handomdraai te creëren.

Inkopen, tellen, sneltellen of verkopen met één apparaat en dit automatisch verwerken in SnelStart? Het kan met S-Magazijn Barcodescanner! Scan de artikelen met een barcodescanner waar u een actie op wilt uitvoeren en voer het aantal artikelen in. De gegevens kunnen automatisch verwerkt worden in SnelStart door de barcodescanner in de houder te plaatsen. Deze is namelijk gekoppeld aan uw computer en aan uw SnelStart-administratie. Door op ‘verwerken gegevens barcodescanner’ te klikken, verwerkt S-Magazijn Barcodescanner volautomatisch alle gegevens die u heeft gewijzigd met de barcodescanner.

Functionaliteiten

Inkopen doen vanuit uw magazijn door artikelen die u wilt bestellen te scannen.

Scan de artikelen met een barcodescanner waar u een actie op wilt uitvoeren en voer het aantal artikelen in. Hier kunt u meteen een kassaorder van maken.

Bij het inlezen van artikelen kunt u de barcode nog bewerken.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Systeemeisen: SnelStart versie 10.72 of nieuwer + barcodescanner Datalogic MemorSnelStart Integratie (Gateway)

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen. Vanaf het tweede jaar bedraagt deze 20% van de aanschafprijs.

De barcodescanner en het basisstation van Datalog Memor is vereist. Deze bestellen wij voor u en laten we bij ons afleveren zodat we S-Magazijn Barcodescanner hierop kunnen installeren. Vervolgens sturen wij de barcodescanner en het basisstation naar u op.

Een licentie van S-Magazijn Barcodescanner kunnen we op meerdere barcodescanners installeren. U hoeft dus niet meerdere licenties aan te schaffen als u meer barcodescanners wenst. Alleen de kosten van de extra barcodescanner(s) en basisstation(s) worden gerekend.

Aankoopprijs en maandprijs

  • Datalogic Skorpio met basisstation +/- € 1.200,-. Installatiekosten €125,-
  • S-Magazijn barcodescanner:
  • € 25,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult