S-Maat

Software geheel afgestemd op uw wensen

S-Maat

Maatwerk software is software dat nog niet op de markt is en speciaal voor een bedrijf ontwikkeld wordt. Het proces waar het bedrijf software voor nodig heeft, wordt niet aangepast aan de software, maar de software wordt zo geschreven dat deze aansluit op het proces. U kunt dus zelf de functionaliteiten bepalen.

Het ontwikkelen van passende software
We beginnen bij uw proces; Wat wilt u met de software gaan oplossen? Dit gaan we samen met u op papier zetten zodat u en wij helder hebben wat bereikt moet worden met de software. Deze fase is bedoeld om er zeker van te zijn dat u straks een heldere applicatie krijgt waar de gebruikers de toegevoegde waarde van zien en er dus met plezier mee aan de slag gaan.

Nadat uw proces geheel omschreven is en het helder is wat de software moet gaan doen, stellen we een offerte op. Tijdens deze prijsvorming wordt concreet gekeken naar wat de in te zetten technieken en de te programmeren uren zijn om uw oplossing te realiseren.

Maatwerk software duur? Nee hoor!
De kostprijs van maatwerk software is in de regel vaak duurder dan standaard software. Bij standaard software is de aankoopprijs lager, maar zitten er ook maandelijkse (onderhouds)kosten aan vast.

Maatwerk bedrijfssoftware gaat doorgaans tien jaar mee. Zet alle kosten van standaard software op een rijtje en vermenigvuldig dit keer tien. Vindt u maatwerk software nu nog steeds duur?

IJzersterke voordelen

Volledig afgestemd op uw proces en uw wensen. Het nadeel van standaard software is dat uw proces afgestemd dient te worden aan de werking van deze software. Met maatwerk software is dit niet het geval: deze wordt ontwikkelt zodat het naadloos aansluit bij uw proces.

Behaal concurrentievoordeel. Met maatwerksoftware kunt u als bedrijf beschikken over unieke functionaliteiten waardoor u uw concurrenten een stap voor kan zijn.

Maatwerk software is schaalbaar. In tegenstelling tot standaard software, kan maatwerk software mee veranderen en dus meegroeien met de organisatie.

Het biedt veel mogelijkheden. Van een groot opgezet online systeem tot een handige app met maar enkele functionaliteiten: elke wens is in de software te gieten.

Als opdrachtgever heeft u in grote mate zelf in de hand hoeveel de maatwerk applicatie gaat kosten. U bepaald namelijk zelf welke functionaliteiten er wel en niet toegevoegd worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u niet betaald voor opties die u niet gebruikt, het maakt de applicatie ook overzichtelijker.

Succesverhalen

Een greep uit de mogelijkheden van maatwerk

Koppelen van systemen. Er is al koppelsoftware beschikbaar voor onder andere webshops, kassasystemen en handige apps. Mocht uw systeem er niet tussen staan, kunnen we de mogelijkheden tot het ontwikkelen van koppelsoftware voor uw systeem bespreken.

Software voor efficiënt magazijnbeheer. De software kunnen we aansluiten op uw proces zodat u uw magazijn slimmer kan beheren.

Een klantportaal: klanten kunnen hier inloggen op hun persoonlijke pagina en het hele jaar door hun situatie en gegevens inkijken.

Een applicatie. Bijvoorbeeld voor de buitendienst medewerker met een functionaliteit die specifiek voor de organisatie van belang is. Bijvoorbeeld het maken van foto’s van geleverde goederen zodat bewezen kan worden dat deze onbeschadigd geleverd zijn.

En nog veel meer! Met maatwerk software zorgen we ervoor dat uw unieke werkwijze niet verloren gaat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken wat mogelijk is.

Prijs op aanvraag

Meer weten over wat maatwerk software kan betekenen voor uw organisatie? Kijk op www.sforsoftware.nl/maatwerk-software

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult