Koppel je kassa met SnelStart en behaal veel voordeel

Door Lisa Kreijfelt, Gepost op: Oct 3, 2019 1:05:00 PM Commentaar

U bent ondernemer en hebt een winkel? Dan is het belangrijk dat de kassa rinkelt natuurlijk! Veel ondernemers doen met de dag of weekafsluiting een boeking in SnelStart om zodoende ook de omzet te registreren voor de boekhouding. Dat werkt natuurlijk prima, maar het is niet erg efficiënt. U kunt namelijk uw kassa koppelen aan SnelStart!

 

Welke voordelen hebben een koppeling tussen mijn kassa en SnelStart?

Een koppeling maakt processen efficiënter. Een aantal ijzersterke voordelen zijn:


  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Verkopen vanuit de kassa worden automatisch geïmporteerd in SnelStart. Dit scheelt niet alleen tijd, maar neemt ook de foutenkans van het foutief overnemen van gegevens weg. Zo heeft u meer tijd over voor andere zaken.
  • De correcte voorraad staat weergegeven in SnelStart. Winkelverkoop wordt namelijk netjes van de voorraad afgeboekt. Ook handig als u naast een fysieke winkel een webshop beheert. Zo hoeft u nooit meer nee te verkopen aan klanten.
  • Financiële gegevens zijn altijd up-to-date. De omzet kunt u automatisch boeken vanuit het kassasysteem naar SnelStart. Pin en contant bewegingen correct geregistreerd.

Hoe kan ik mijn kassa koppelen aan SnelStart?

Om een kassasysteem aan SnelStart te kunnen koppelen, is er zogeheten koppelsoftware nodig. Deze software heet S-Connect. S-Connect zorgt ervoor dat SnelStart en het kassasysteem met elkaar kunnen communiceren om zo gegevens met elkaar uit te wisselen.

S-Connect regelt de volgende zaken:

  • Omzet automatisch geboekt
  • Artikelenbeheer gestructureerd
  • Gedetailleerde omzet gegevens per artikel en artikelgroep in SnelStart
  • Pin en Contant bewegingen netjes geregistreerd
  • Winkelverkoop wordt ook netjes van de voorraad afgeboekt (handig voor als u ook een webshop of groothandel heeft)

Welke kassasystemen zijn aan SnelStart te koppelen?

Inmiddels hebben we voor twee kassasystemen een standaard koppeling gerealiseerd: RKassa en Mplus KASSA. Heeft u een ander kassasysteem en wilt u dit systeem ook kunnen koppelen aan SnelStart? Vaak is dit mogelijk! Neem even contact met ons op en we gaan graag voor u kijken of we dit kunnen realiseren.