S-Connect MplusKASSA

Verkopen vanuit de kassa automatisch importeren in SnelStart

Over S-Connect MplusKASSA

Wilt u ook niet meer handmatig gegevens overtypen? Met S-Connect Kassa kunt u uw MPlusKASSA aan SnelStart koppelen. Zo hoeft u nooit meer tijdens de dag- of weekafsluiting handmatig de omzet in SnelStart te registreren. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook de kans op het fout overnemen van gegevens is niet meer aanwezig. Ook kunt u uw artikelen en klanten uit SnelStart exporteren naar de kassa.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Verkopen vanuit de kassa worden automatisch geïmporteerd in SnelStart. Dit scheelt niet alleen tijd, maar neemt ook de foutenkans van het foutief overnemen van gegevens weg. Zo heeft u meer tijd over voor andere zaken.

De correcte voorraad staat weergegeven in SnelStart. Winkelverkoop wordt namelijk netjes van de voorraad afgeboekt. Ook handig als u naast een fysieke winkel een webshop beheert. Zo hoeft u nooit meer nee te verkopen aan klanten.

Financiele gegevens altijd up-to-date. De omzet kunt u automatisch boeken vanuit het kassasysteem naar SnelStart. Pin en contant bewegingen correct geregistreerd.

Waarom MplusKASSA

Belangrijke gegevens

Systeemeisen: Q1000 MplusKASSA Pro en SnelStart InBalans met integratie.

De instelkosten zijn eenmalige kosten. Onderhoudskosten zijn maandelijkse kosten. Hieronder valt het up-to-date houden van de software zodat deze naadloos aan blijft sluiten op MplusKassa en SnelStart.

Prijsgegevens

  • Instelkosten € 250,00
  • Abonnementskosten € 25,00 p/m

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult