Hulp op afstand

Met de tool Teamviewer is het mogelijk om hulp op afstand te starten. Doorloop onderstaande stappen zodat onze supportmedewerker met u kan meekijken om zo het probleem op te lossen.

1. Klik op de button om de download van Teamviewer te starten.

hulp op afstand button-1

2. Kies voor Uitvoeren (of Openen of Starten, dit is afhankelijk van uw browser).
3. Indien nodig kiest u nogmaals voor Uitvoeren
4. Kies Ja of Doorgaan, om toestemming te geven om de software van TeamViewer te downloaden
5. U ziet nu een scherm van TeamViewer, zoals hiernaast weergegeven
6. Geef  Uw ID en Wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker
7. Onze helpdeskmedewerker kijkt nu op uw scherm mee