S-Connect RKassa

Verkopen uit de kassa automatisch importeren in SnelStart

S-Connect RKassa

Bent u ondernemer, heeft u een winkel en maakt u gebruik van Rkassa? U kunt uw kassasysteem aan SnelStart koppelen en minder tijd kwijt zijn aan administratie!

Het doen van de administratie wordt vaak gezien als een saaie en tijdrovende klus. Dit hoeft niet zo te zijn. Waarschijnlijk boekt u momenteel de omzet bij de dag- of weekafsluiting in SnelStart om deze ook nog voor de boekhouding te registreren. Deze methode werkt prima, maar het kan veel efficiënter!

RKassa Order
Met S-Connect RKassa Order kunt u gegevens van klanten, artikelen en orders automatisch uitwisselen tussen uw kassa en SnelStart.

RKassa Boekhouding
Met S-Connect RKassa boekhouding kunt u voor elke order uit uw webshop automatisch een factuur boeken in uw SnelStart-administratie. Zo heeft u snel en eenvoudig inzicht in de omzet, BTW en eventuele openstaande posten.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Verkopen vanuit de kassa worden automatisch geïmporteerd in SnelStart. Dit scheelt niet alleen tijd, maar neemt ook de foutenkans van het foutief overnemen van gegevens weg. Zo heeft u meer tijd over voor andere zaken.

De correcte voorraad staat weergegeven in SnelStart. Winkelverkoop wordt namelijk netjes van de voorraad afgeboekt. Ook handig als u naast een fysieke winkel een webshop beheert. Zo hoeft u nooit meer nee te verkopen aan klanten.

Financiele gegevens altijd up-to-date. De omzet kunt u automatisch boeken vanuit het kassasysteem naar SnelStart. Pin en contant bewegingen correct geregistreerd

RKassa

Belangrijke gegevens

Systeemeisen: SnelStart InBalans met integratie.

De instelkosten zijn eenmalige kosten. Onderhoudskosten zijn maandelijkse kosten. Hieronder valt het up-to-date houden van de software zodat deze naadloos aan blijft sluiten op MplusKassa en SnelStart.

Prijsgegevens

  • Instelkosten € 250,00
  • Onderhoudskosten € 20,00

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult