Nu ook EDI met SSCC beschikbaar icm SnelStart

Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: Apr 21, 2018 2:05:04 PM Commentaar

Fork lift operator preparing products for shipmentMooi nieuws voor bedrijven die toeleveren aan bijvoorbeeld grote retailers! Steeds meer iets kleinere leveranciers van mooie en soms lokale producten krijgen schapruimte bij de grote retailers. Waarom? Omdat die zich ook moeten blijven onderscheiden en omdat consumenten steeds vaker naar unieke producten kijken.

 Dat is mooi natuurlijk maar je moet als leverancier dan wel digitaal gaan communiceren middels EDI om zaken te mogen doen! Dat kon al met onze EDI oplossing in combinatie met SnelStart maar nu hebben we daarbij ook de SSCC uitbreiding ontwikkeld!

Wat je met de SSCC uitbreiding kunt? Middels SSCC kunt u aangeven welke producten op welke pallet of goederenwagen staan en dat volgens de GS1 standaard op een etiket printen. De complete verpak en verzendinformatie inclusief eventuele THT informatie gaat met de digitale EDI pakbon naar uw klant. Hierdoor weet het logistieke systeem van uw klant direct wat er moet worden gedaan als uw levering binnenkomt.

Zaken doen met de grote retailers wordt dus steeds beter mogelijk door onze software in te zetten in combinatie met SnelStart.

Meer weten? Bel of mail ons gerust!