CNB Enterprises kiest voor SnelStart inControle i.c.m. Logistieke software van S for Software

Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: Dec 3, 2020 11:54:36 AM Commentaar

CNB Enterprises is een wereldwijd opererend groothandelsbedrijf met Nederlands ondernemerschap en liefde voor de Japanse cultuur.
Home & Living, Restaurant & Keuken en Healthcare zijn de drie divisies waarmee ze de markt bedienen. Hun producten zijn te vinden in gerenommeerde winkels over de hele wereld.
Vanuit Alkmaar wordt de internationale markt bediend en daar is tevens het logistieke hart van de onderneming actief.

Al jaren is CNB Enterprises gebruiker van het boekhoudpakket SnelStart en worden de functionaliteiten van de inControle versie goed uitgenut. Toch is het tijd voor een volgende stap door inControle te combineren met de logistieke module van S for Software. Daarmee wordt het order-picken gedigitaliseerd, het verzendproces efficiënt gemaakt en de grip op de voorraad verder versterkt.

Logistiek
De logistieke module maakt het mogelijk om orders snel, compleet en foutloos uit te leveren.
Door de integratie met SnelStart ziet u binnenkomende orders direct binnenkomen en kunt u deze gestructureerd doorgeven aan de orderpickers.
Middels magazijnlocaties wordt gezorgd voor een efficiente looproute en worden eventuele bijzonderheden die bij producten van toepassing zijn bij het orderpicken getoond aan de medewerker.
Met het verwerken van de emballages kan aan het einde van het pickproces automatisch de zending worden aangemeld bij de transporteur, het label worden geprint en de klant worden geinformeerd.
Na verzending wordt de order in SnelStart bijgewerkt zodat deze gereed is voor facturatie.

SnelStart inControle
Door het gebruik van SnelStart inControle kunnen producten worden gereserveerd voor specifieke orders, heeft u inzicht in de technische en vrije voorraad en is duidelijk welke voorraadclaims er uit verschillende orderstatussen komen.
Het orderbeheer scherm helpt u om de dagelijkse facturatie efficient uit te voeren van de orders die verwerkt zijn.
Door de uitgebreide productinformatie rondom voorraadbeheer te gebruiken wordt het managen van uw voorraad en de benodigde bestellingen om uw voorraad aan te vullen een helder proces.
Ook inmiddels bestelde artikelen zijn inclusief verwachte leverdatum beschikbaar in de logistieke module waardoor deelleveringen kunnen worden verminderd.

Meer weten over het combineren van inControle en Logistiek?

New Call-to-action