Imhof & Stevens kiest voor Logistiek en Traceability in combinatie met SnelStart

Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: Jan 20, 2021 9:20:46 AM Commentaar

De vraag van Imhof & Stevens

Imhof & Stevens heeft bij S for Software de vraag neergelegd om mee te denken in het proces van het beleveren van grotere klanten die vragen om gedetailleerde informatie over verzonden partijen. In logistieke termen betekend dit dat de digitale pakbonnen voorzien moeten zijn van SSCC gegevens en dat hiervoor ook een SSCC label op de pallet dien te worden geplakt.

Om goede SSCC informatie te kunnen verzenden is het nodig dat tijdens het orderpicken deze informatie wordt verzameld. Onze orderpick software en de PDA's zijn hiervoor ingericht zodat dit niet een complex proces op papier wordt. Tijdens het orderpicken kan men digitaal aangeven op welke pallet het product wordt verpakt waardoor we tijdens het verzenden van de digitale pakbon deze informatie kunnen doorgeven aan de software van de ontvanger.


Over Imhof & Stevens

Met een uniek assortiment beelden en decoratie en een hoge servicegraad weet Imhof & Stevens zich te onderscheiden in de markt. Maar het jonge bedrijf heeft nog veel meer moois te bieden en kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring met beelden in aardewerk, beton, polystone, polyresin, clayfibre en polyester. Een bijzonder populaire productgroep bij Imhof & Stevens zijn de tuinkabouters en andere alternatieve tuinbeelden. Bekijk hun producten op Imhofstevens.nl

 

 

Uw casus?

Heeft u ook een casus waarbij u processen in uw magazijn wilt verbeteren? Inmiddels hebben we uitgebreide ervaring met veel verschillende situaties. Wij denk graag met u mee!

 

Productbeschrijving S-Magazijn Logistiek