S for Software Blog

Op dit blog plaatsen we artikelen om onze kennis te delen en voorbeelden van door ons gerealiseerde maatwerkoplossingen.
Blije klanten én efficiënter werken? Dat kan met S-Flex en SnelStart
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 2-jan-2019 9:09:36 Commentaar

Een tevreden klant is uw beste verkoper. Heeft u een magazijn of een webshop? Lees dan hier hoe de tools van S-Flex helpen om meer tevreden klanten te krijgen.


Topics: magazijn, Koppeling met SnelStart, S-Flex

Eenvoudig uw voorraad importeren? Het kan!
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 13-dec-2018 13:51:51 Commentaar

Bij veel bedrijven met een magazijn is het traditie aan het eind van het jaar: oliebollen, kerstversiering én handmatig de voorraad tellen. Een vervelend en saai klusje, maar u wilt weten of de geregistreerde voorraad ook klopt met de werkelijkheid. De exacte voorraad moet verwerkt worden in de jaarrekening en het bepaalt mede of en hoeveel winst of verlies er wordt gemaakt. Cruciale informatie!


Hoe implementeer ik efficiënt de barcodescanner?
Door Christiaan Blok, Gepost op: 28-nov-2018 9:53:18 Commentaar

In een magazijn is er eigenlijk altijd bedrijvigheid: orderpicken, verplaatsen van voorraad, inkooporders die worden gemaakt en ga zo maar door. In alle genoemde processen wordt gebruik gemaakt van voorraad. Heeft u uw voorraad goed op orde? Dan bespaart u kosten voor spoedleveringen en levert u sneller aan uw klant.


De webshop gekoppeld aan uw boekhoudsysteem: 6 voordelen
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 13-nov-2018 20:20:04 Commentaar

 Iedere webshophouder droomt ervan: zoveel mogelijk orders. Het verwerken van die orders moet echter geen nachtmerrie worden: stapels typewerk. S-Connect is een slimme oplossing om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. 


Topics: Webshops, S-Connect

Ingrediënten voor een succesvolle implementatie van S-Flex
Door Christiaan Blok, Gepost op: 7-nov-2018 9:21:18 Commentaar

Bij het kiezen voor software is ook de implementatie belangrijk. De afgelopen jaren hebben we veel implementaties meegemaakt. Graag deel ik met u de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle implementatie van onze S-Flex producten.


Topics: S-Flex

Webshoporders boosten: maak van uw klanten promoters
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 22-okt-2018 10:52:28 Commentaar

Iedere ondernemer wil natuurlijk meer verkopen. De verkoop op uw webshop vergroten begint bij het vergroten van het aantal bezoekers op uw website. Dit kan bijvoorbeeld door te bloggen, nieuwsbrieven te versturen en search engine optimization (SEO) zo goed mogelijk te doen. Op een gegeven moment heeft u een heel aantal klanten, maar u blijft een beetje hangen op hetzelfde niveau. Of de verkoopt loopt zelfs een beetje terug. Hoe zorgt u ervoor dat uw webshop gestaag gaat groeien en jaar in jaar uit blijft groeien?


Topics: Webshops

Nieuw Europees BTW-stelsel makkelijker voor webshopeigenaren
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 18-okt-2018 13:18:45 Commentaar

De meeste ondernemers zijn wel redelijk op de hoogte wat betreft het leveren van goederen aan een land binnen de EU. We maken netjes onze factuur vanuit SnelStart. Of de BTW moet worden toegepast wordt duidelijk middels het wel/geen BTW-nummer in combinatie met het land. Ook is de ICL/ICP aangifte al prima geregeld binnen SnelStart.


Verlaag de overheadkosten in uw productiebedrijf! 6 tips
Door Gerrit Valkenburg, Gepost op: 6-aug-2018 10:27:49 Commentaar

U wordt geconfronteerd met stijgende grondstofprijzen? U wilt profiteren van de financiële voordelen na een fusie? Of u wilt meer winstgevend zijn in een volwassen markt? In alle gevallen helpt kostenbesparing daarbij. Tegenstrijdig genoeg zien veel bedrijven hun overheadkosten alleen maar toenemen. Funest voor uw productiebedrijf.


Koppel uw systemen aan SnelStart
Door Christiaan Blok, Gepost op: 20-jul-2018 9:40:27 Commentaar

Inmiddels is het al mogelijk om veel verschillende systemen aan SnelStart te koppelen. Hierbij kunt u denken aan scan en herken oplossingen maar ook aan webshop platformen zoals Magento en WooCommerce, apps voor uw buitendienstmedewerkers en Payt het onlinedebiteurenplatform. Het kan zijn dat het systeem dat u gebruikt er niet bij staat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw systeem te koppelen aan SnelStart? Neem contact op via ons contactformulier!


Topics: S-Connect, SnelStart, Koppeling met SnelStart, koppeling

Het nut van een rapportagetool voor uw productiebedrijf
Door Christiaan Blok, Gepost op: 24-mei-2018 8:51:00 Commentaar

Data en rapportage zijn in veel bedrijven niet meer weg te denken. Door de juiste data in te zetten, kunt u uw bedrijf gericht sturen. Niet alleen zorgt data ervoor dat ‘onderbuikgevoel’ plaatsmaakt voor bewezen resultaat, ook geeft het inzicht in hoe het gaat binnen uw bedrijf. Door de grote invloed van trends, ontwikkelingen en pijnpunten wordt data steeds belangrijker voor productiebedrijven. We gaan in dit blog in op die invloeden en het belang van een rapportagetool.


Topics: rapportage, analyse