Is een koppeling tussen mijn systeem en SnelStart het waard? 6 redenen

Door Lisa Kreijfelt, Gepost op: 13-jan-2020 7:38:11 Commentaar

Zonder investeringen, geen groei. Dat is de vuistregel in het bedrijfsleven. We begrijpen dat bij het uitgeven van geld goed nagedacht moet worden over het rendement van deze investering. Bij software wordt al gauw gedacht aan een kostprijs van duizenden euro’s. Waar, software kán kostbaar zijn, maar dit is niet altijd het geval. Een voorbeeld: een koppeling tussen SnelStart en uw webshop kost slechts €600! Maar ook bij wat kleinere prijzen wilt u natuurlijk weten of de investering het waard is. Daarom hebben we 6 redenen op een rijtje gezet waarom een investering in een koppeling tussen uw systeem en SnelStart het waard is!

 

6 Redenen om uw systeem te koppelen aan SnelStart

1. Het bespaard u veel tijd
Een koppeling tussen systemen en SnelStart zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. En dat is handig, want dat bespaard u heel veel tijd! Veel webshophouders typen orders handmatig over. Nu kan dat in het begin een prima uitkomst zijn, maar zodra uw webshop groeit en daarmee ook het aantal orders toeneemt, is dit ontzettend tijdrovend. Een investering in een koppeling kost geld, maar hier krijgt u tijd voor terug. En die tijd kunt u weer investeren in andere zaken.

Bij onze klant Nedlandic, specialist in materialen voor de paardensport, nam het aantal bestellingen op de website drastisch toe. Omdat dit leidde tot een complexer en tijdrovender administratieproces hebben zij ervoor gekozen hun webshop te koppelen aan SnelStart. Doordat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn, gaat het bestel- en administratieproces veel sneller dan eerst.

 

2. Minder fouten >> betere service
Het niet handmatig overnemen van orders en andere gegevens bespaard niet alleen tijd, het scheelt ook overneemfouten. Hoe zorgvuldig u ook bent, een fout is zo gemaakt. En het maken van de fout is één, maar dan moet u deze achteraf weer opsporen. Zucht. Dat is pas een gedoe en kan u veel tijd kosten. Buiten dat een fout opsporen veel tijd kost, kan het ook voorkomen dat de klant de bestelling niet of incompleet toegezonden krijgt. Dat is niet goed voor de klanttevredenheid. Deze situatie kan voorkomen worden met een koppeling tussen de webshop en boekhoudsoftware en een koppeling tussen de kassa en het boekhoudpakket.

Ondernemers die met SnelStart werken kunnen hun boekhouding met S-Connect koppelen aan hun webwinkel. Met een koppeling tussen uw systeem en SnelStart hoeft u zelf nooit meer gegevens over te nemen en bent u verzekerd van de beste service naar uw klanten.

 

3. Gemak
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Als u uw systemen koppelt heeft u er geen omkijken meer naar. Orders worden netjes overgenomen, inclusief alle andere belangrijke gegevens. Zo weet u zeker dat u geen order mist.

 

4. Gegevens zijn altijd up-to-date
Hoe zat het ook alweer met de bestelling van bedrijf X? Zoeken, zoeken, zoeken. Onhandig en inefficiënt. Met een koppeling tussen uw systemen heeft u zekerheid dat alles in uw administratie staat. Alle orders, terugzendingen etc. staan netjes bij elkaar onder het klantnummer dat is toegekend aan een klant.

 

Als ondernemer kunt u tegen bovenstaande uitdaging/pijnpunt aanlopen. Maar denk ook eens aan zaken als het artikelbestand gelijk houden, voorraadstanden actueel houden, interne bestellingen opnemen en koppelen van de correcte leverancier aan alle producten, koppelen van artikelen aan juiste omzetgroep… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met een koppeling zorgt u ervoor dat al uw gegevens up-to-date zijn.

 

5. Uw data is veilig
2019 was het jaar van de AVG-wet, maar dat wil niet zeggen dat we ons hier in 2020 niet meer mee bezig moeten houden. Integendeel, dit blijft een actueel onderwerp! In uw administratie staan veel persoonsgegevens opgeslagen. Het laatste wat u wilt is dat deze data ergens rondslingert, dus het veilig opslaan van deze gegevens is noodzakelijk. We hebben een aantal stappen uitgeschreven over het beschermen van privacygevoelige gegevens en het voorkomen van datalekken.

 

Omgaan met persoonsgegevens veilige data verbinding

 

6. Altijd en overal inzicht
Inzicht in financiële gegevens, maar ook de situatie in het magazijn. Eenvoudig zien welke klanten wel en niet betaald hebben en wat de afspraken zijn rondom betalen. Want alle afspraken staan in uw administratie opgeslagen. Daarbij kunt u ook uw magazijnbeheer eenvoudig regelen. Heeft u zowel een fysieke winkel als webshop? Dan is het u vast weleens voorgekomen dat u een product twee keer verkocht heeft. De klant in de winkel neemt het product tevreden mee naar huis, maar u moet de webshop klant teleurstellen omdat het product niet meer op voorraad is. Een koppeling tussen uw systeem en SnelStart zorgt ervoor dat de voorraad bij verkopen automatisch aangepast wordt.


S-Connect productbeschrijving downloaden