Van berg gegevens naar analyseerbare administratie

Door Robin Hendriksen, Gepost op: 6-sep-2016 8:30:00 Commentaar

mountains-1245937_1280.jpg

U heeft een administratie. En die administratie, die bestaat uit niets meer dan een lijst met allerlei gegevens. Maar heeft u ook enige idee wie uw klanten zijn of waar zij vandaan komen? Weet u wat zij überhaupt besteden? Of wilt u gegevens uit uw administratie rapporteren voor andere doeleinden? Rapporteren kan op verschillende manieren, maar het kost veel niet-declareerbare tijd. Wij hebben een oplossing die u niet alleen helpt om overzicht te krijgen, maar ook om tijd te besparen. Wat deze oplossing is en hoe dit in zijn werk gaat, licht ik toe in dit artikel over AdminView. 

 

Waarom rapportages maken?

Om goed in te kunnen blijven spelen op uw doelgroep(en) is het van groot belang om te weten wie uw klant is, waar deze zich bevindt en wat hem of haar beweegt. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, moet u in uw administratie duiken om vervolgens te zoeken tussen alle gegevens naar de informatie die u uiteindelijk wilt weten. Zoeken naar een speld in de hooiberg, dus. Rapportages en analyses geven meer inzicht in uw huidige klantenbestand, waardoor het voor u als ondernemer duidelijk is welke richting u uit moet gaan met uw onderneming.

De aankoopmoeite, de hardlopers en de minder hardlopende producten of diensten: alles wordt duidelijk zichtbaar. Denk ook aan de marges en journaalposten die u heeft. Alle gegevens - van financieel tot inkoop tot stamgegevens - hebben wij in één programma gestopt. U speurt met analyses ook naar bedreigingen en kunt zo uw moeite stoppen in het oplossen daarvan.

 

Mogelijkheden

Wat kunt u  allemaal analyseren met dit programma? We hebben meerdere opties met verschillende analyse- en rapportagemogelijkheden. U kunt inzicht krijgen in de stamgegevens, inkoop- en verkoopgegevens, financiële gegevens en gegevens rondom voorraad. Draaitabellen, filters en meest gebruikte gegevens, zijn zomaar een aantal mogelijkheden. 

 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Uiteraard kunt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden van AdminView. Heeft u specifieke wensen wat betreft uw informatiebehoefte? Dan horen wij dat graag zodat wij onze dienst verder kunnen uitbreiden en voor u kunnen samenstellen. Leest u gerust de productbeschrijving door, deze kunt u hieronder aanvragen. Uiteraard kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen. 

 

Probeer het zelf!

Heeft u er gewoon behoefte aan om zelf eens in het programma te kijken? Dan kunt u een proeflicenties downloaden. Een volledig GRATIS proeflicentie waarmee u kunt rond kijken naar de mogelijkheden. Wanneer u nog steeds vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

 

New Call-to-action

  • Topics: