Orders scoren - Iedere verkoper doet het graag!

Door Christiaan Blok, Gepost op: 13-okt-2016 9:00:00 Commentaar

App4Sales SnelStart koppeling

Als verkoper bent u erop gefocust om die order te scoren! Of het nou om een nieuwe klant gaat of een verkoop bij een bestaande klant, het maakt eigenlijk geen verschil. Bij een nieuwe klant heeft u de mogelijkheid om in de toekomst ook nog aanvullende producten (cross-selling) te verkopen of een duurdere variant te verkopen (up-selling). Hetzelfde geldt bij bestaande klanten. Aan het einde van de dag heeft u misschien twee of drie nieuwe orders gescoord, maar dan begint misschien wel het vervelendste klusje van de hele dag. De orders moeten nog handmatig worden ingevoerd in uw systemen.


App4Sales

Met App4Sales kunt u eenvoudig uw orders registreren op uw tablet. Deze kunt u daarna automatisch via internet laten exporteren naar SnelStart. In gedachten zie ik u al denken: “En mijn klanten en artikelen dan?” Deze worden ook gesynchroniseerd. Zo kunt u heel eenvoudig een nieuwe order aanmaken voor uw klant.

In de app kunt u ook gemakkelijk zoeken en filteren op artikelen. Als u het juiste artikel heeft gevonden, kunt u dit eenvoudig toevoegen aan uw order. Terwijl u bezig bent met het toevoegen van producten, ziet u gelijk de gerelateerde producten. Zo wordt het nog gemakkelijk om een cross-sell te doen. U haalt gemakkelijk en snel meer omzet bij één klant. Heeft u een order gescoord bij uw klant? Laat uw klant de order tekenen en verstuur de orderbevestiging eenvoudig en snel naar uw klant.

Heeft u geen internetverbinding onderweg? Dat is geen probleem. U kunt gewoon orders blijven toevoegen. Wanneer u weer een verbinding heeft kunt u gemakkelijk uw orders versturen naar uw SnelStart en uw ERP-systeem.Voordelen van App4Sales

Met App4Sales:

  • vereenvoudigt u het schrijven van een order;

  • denkt u aan het milieu, omdat u geen papier meer gebruikt;

  • laat u uw medewerkers tijd besparen, omdat zij niet lange hun orders hoeven over te typen wanneer zij terugkomen op kantoor;

  • hebben uw medewerkers eenvoudig inzicht in de orderhistorie van een klant.Aan de slag!

Is App4Sales wat voor uw bedrijf? Ontdek het met deze video’s die uitleggen hoe App4Sales! Wilt u de app zelf eens uitproberen? Download ‘m dan op uw iPad uit de Apple Store of klik hier. Heeft u geen iPad? Neem contact met ons op om een demo aan te vragen.