‘‘Ik wil naar buiten!’’ En de webshopadministratie dan? 4 opties!

Door Nicole van Roekel, Gepost op: 12-jul-2016 8:30:00 Commentaar

administratie-1.jpg

U bent vast niet de enige die met deze zomerse temperaturen uit kijkt om na een lange werkdag, nog even van het avondzonnetje te genieten. U wilt lekker naar buiten en vooral niet denken aan alle dingen die eigenlijk nog moeten gebeuren… bijvoorbeeld die berg administratie van uw webshop die op u ligt te wachten om verwerkt te worden. Als webshopeigenaar is het bijhouden van uw administratie in de meeste gevallen al niet uw favoriete bezigheid en helemaal niet als de temperaturen boven de 25 graden uitkomt.

Tja, wat moet u doen…? Er zijn verschillende opties om met deze kostbare tijd, die het verwerken van de administratie kost, om te gaan.

De belangrijkste ideeën en opties delen we met u!

1. Uitstellen, niet meer aan denken en lekker genieten van uw zomeravond

Optie één is wel de gemakkelijkste optie die vast als eerste in uw en mijn hoofd opkomt. Uitstellen die administratie. We zien morgen (of nog erger: ná augustus) wel weer verder. Eerst genieten van dit moment. Zeker verleidelijk, nietwaar? Maar als het morgen opnieuw lekker weer is, wat gaat u dan doen? Uitstellen is niet de oplossing om van uw administratie af te komen. Integendeel: uw administratie neemt eerder toe dan af.

2. Lekker blijven zitten, en onpraktisch te werk gaan

Ligt u op dit moment in uw tuinstoel, onder het genot van een hapje en drankje, dit artikel te lezen? Fijn, dan heeft u uw ontspanning al te pakken! Maar die administratie… dat blijft toch knagen. Ach, u kunt het wel even snel vanuit uw tuinstoel doen. U pakt uw laptop of tablet erbij en begint vol goede moed aan uw administratie. Die zon is toch wel erg verleidelijk en hè, wat werkt het onpraktisch zo op die tablet. Misschien lopen er ook nog een paar kinderen rond die u continu “storen”. Kortom: uw administratie even ‘snel’ doen werkt frustrerend, onprettig en vooral ineffectief. Met als gevolg dat uw administratie nog steeds niet (volledig) is gedaan.

3. Niet blijven zitten en uw tijdrovende administratie verwerken

Daar gaat uw mooie avond in de zon met alle ontspanning die u verdient. U zucht diep, klimt uit uw stoel en loopt richting uw bureau om vervolgens de administratie te verwerken. Terwijl het buiten nog dik boven de 25 graden is, uw kantoortje geen airco heeft en u vanuit het raam uw partner ziet genieten in de tuin, denkt u: waar ben ik mee bezig? Het duurt uren om uw administratie te verwerken en na een lange, vermoeiende avond (die u veel liever buiten had doorgebracht), beseft u dat u morgenavond nog de laatste hand moet leggen aan uw administratie.

Ik hoor het u al zeggen: nee, optie drie is ook niet aan te bevelen als ik een vrije zomeravond wil. Optie vier zal u vast beter in de oren klinken!

4. Uw webshopgegevens ‘gewoon’ automatisch koppelen aan uw administratie!

Optie vier! Net als in de meeste gevallen, is ook hier de laatste optie niet alleen de beste, maar ook de meest efficiënte optie die u veel voordeel gaat opleveren.

Als u écht wilt genieten van uw zomeravond en snel en effectief de administratie van uw webshop wilt doen, dan is S-Connect te oplossing voor u. De koppeling van uw webshop met uw SnelStart-administratie verwerkt automatisch orders vanuit uw webshop naar uw administratie. Stel u eens voor: niet langer hoeft u handmatig klantgegevens en artikelcodes in te voeren. U optimaliseert gewoon uw administratieve proces waardoor u tijd overhoudt om te ontspannen en oprecht te genieten van uw vrije zomeravond.  

S-Connect productbeschrijving downloaden