Koppel uw systemen aan SnelStart

Door Christiaan Blok, Gepost op: 20-jul-2018 9:40:27 Commentaar

Inmiddels is het al mogelijk om veel verschillende systemen aan SnelStart te koppelen. Hierbij kunt u denken aan scan en herken oplossingen maar ook aan webshop platformen zoals Magento en WooCommerce, apps voor uw buitendienstmedewerkers en Payt het onlinedebiteurenplatform. Het kan zijn dat het systeem dat u gebruikt er niet bij staat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw systeem te koppelen aan SnelStart? Neem contact op via ons contactformulier!

 

Nieuw: de koppeling tussen Teamleader en SnelStart

Eind juli gaan wij de koppeling met Teamleader lanceren. Omdat Teamleader zo breed is hebben wij ervoor gekozen om de default koppeling uit de volgende onderdelen te laten bestaan:

- Klanten uit SnelStart naar Teamleader en van Teamleader naar SnelStart

- Facturen uit Teamleader worden orders in SnelStart

- Betalingen vanuit SnelStart naar Teamleader

 

Wat is Teamleader

Teamleader is een all-in-one CRM pakket dat ontzettend snel een grote speler binnen de CRM wereld is geworden. Er werken inmiddels al meer dan 7500 mkb’ers met Teamleader. Het bevat eigenlijk alles wat een bedrijf nodig kan hebben, waaronder CRM, een agenda, het ordertraject, support tickets, uren registratie en natuurlijk een mobiele app. Daarnaast is het ook mogelijk om Teamleader middels een API te koppelen aan een ander programma.

 

Waarom meerdere systemen aan elkaar koppelen?

Maar wat is nou het nut om meerdere systemen aan elkaar te koppelen? Het belangrijkste is natuurlijk efficiëntie. Doordat u gegevens niet meer hoeft over te typen bespaart u veel tijd maar voorkomt u ook veel fouten. Een typefout is namelijk snel gemaakt. Daarnaast is het natuurlijk niet eenvoudig om een softwarepakket te vinden dat precies voldoet aan al uw eisen op de verschillende gebieden binnen uw onderneming. 

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden wat de status is van de koppeling? Laat uw gegevens achter door te klikken op onderstaande button en wij houden u vrijblijvend op de hoogte!

 Interesse in S-Connect Teamleader