De voordelen van CCV-shop (nieuwe SnelStart-koppeling!)

Door Robin Hendriksen, Gepost op: 29-mrt-2016 10:27:49 Commentaar

shop.jpg

S-Connect is verder uitgebreid, zo is het vanaf nu ook mogelijk om uw CCV-webshop te koppelen aan SnelStart. De webwinkelsoftware, die ruim een jaar geleden een nieuwe internationale weg in sloeg, stond voorheen beter bekend als Biedmeer! Ook voor deze webwinkel is S-Connect de ideale oplossing voor uw administratieve werkzaamheden. In deze blog vertellen wij u waarom de koppeling met deze succesvolle webwinkelsoftware is opgenomen in de mogelijkheden van S-Connect en wat het oplevert voor u als webshopeigenaar.   

Waarom CCV?

SforSoftware heeft voor CCV gekozen omdat dit een webwinkelsoftware is waar mensen geen grote kennis hoeven te hebben van bepaalde HTML en CSS-codes. De webshopsoftware is marktleider in de e-commerce branche. Nadat Biedmeer veranderde in CCV, zorgde dit er voor dat zij internationaal aan de weg konden gaan timmeren in België, Duitsland en Zwitserland. Lees hier meer over de naamsverandering en internationalisering.

Door het gebruiksvriendelijke onderhoudsoverzicht kunt u zelf gemakkelijk uw webshop naar eigen wensen en behoeften inrichten en aankleden. De drempel is laag voor mensen om een succesvolle webshop te starten. Hierdoor ligt de nadruk, door dat onderhoud gemakkelijk is geregeld, op de verkoop en marketing. Dit is dan ook de reden dat wij de koppeling S-Connect beschikbaar stellen voor gebruikers van CCV-shops. CCV bevat talrijke voordelen waar we verder op ingaan in de volgende alinea.

Voordelen CCV

De voordelen waarover de CVV webwinkelsoftware beschikt, zorgen er voor dat de bekendheid van deze software gegroeid is en nu ook internationaal aan de weg timmert. De voordelen zijn:

Lay-out

Wanneer u geen ruime kennis heeft van HTML en CSS, zijn er genoeg alternatieven die er voor zorgen dat uw webshop een mooie en toepasselijke uitstraling krijgt. De mogelijkheden zijn ruim om uw webshop optimaal te laten functioneren. Heeft u wel enige kennis van HTML en CSS, dan heeft u binnen CCV shop meerdere mogelijkheden om uw uiterlijk van uw webshop tot in de puntjes te verzorgen.

Mobiel responsive

Als webshopeigenaar van CCV wordt u gratis getrakteerd op een standaard responsive design. Daarmee zorgt u ervoor dat uw webshop ook goed te bezoeken is via smartphone of tablet en daarmee speelt u in op een grote online trend; mensen bezoeken tegenwoordig websites vaker vanaf hun smartphone of tablet dan vanaf hun desktop.

Meertalige webwinkel

Met een CCV shop kunt u uw webshop in meerdere talen zetten (bijvoorbeeld Engels, Frans of Turks), waardoor u een nieuwe (internationale) markt kunt aanboren. Daarnaast kunt u ook verschillende valuta’s, de Euro, Engelse Pond, Amerikaanse Dollar, Zweedse Kronen, Roemeense Lei, Deense Kronen en Turkse Lira, instellen en de BTW verleggen.

Koppeling S-Connect

S-Connect is simpel gezegd het administratieproces efficiënt optimaliseren. S-Connect koppelt uw webshopsgegevens en bestellingen met uw SnelStart-administratie. Gegevens zoals artikelen, omschrijvingen, statusorder, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling. Daarnaast werkt u altijd met actuele klantgegevens en artikelcodes. Heeft u nieuwe gegevens of artikelcodes, dan kunt zelf kiezen of u deze handmatig invoert of dit geautomatiseerd laat doen. Om het in termen van koppelen te houden kunnen we de volgende uitspraak bestempelen: gemak dient de mens!

Wat levert het op?

Uw webshop gemakkelijk inrichten met de mogelijkheden van CCV- shop was al gerealiseerd. Door het koppelen van uw webshopgegevens aan uw SnelStart-administratie neemt u ook nog eens veel administratieve werkzaamheden uit handen. Daarnaast verloopt u service sneller, efficiënter en foutloos! Dit zorgt er voor dat u tijd vrij is gekomen, die besteedt kan worden aan andere activiteiten zoals het nog specifieker inrichten van uw marketing- en verkoopactiviteiten voor de webshop.

Wilt u meer weten over de koppeling van SnelStart met uw CCV-shop? Lees onze speciale websitepagina hierover.

S-Connect productbeschrijving downloaden