Stagiair Junior Accountmanager

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen, heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2002 honderden ondernemers kunnen helpen sneller, goedkoper en gemakkelijker te administreren. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland.

Ons team bestaat uit zestien vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs. 

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Deze collega zoeken wij

Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die om kan gaan met veel vrijheid, een eigen visie en mening heeft en niet bang is deze uit te spreken.

Goede teamspirit, maar ook individueel sterk. Binnen ons team werken we zowel individueel als in groepsverband.

Je volgt een commerciële MBO niveau 3/4 opleiding of een HBO Bedrijfskunde opleiding en bent gedreven in of te leren op alle aspecten van het vak accountmanager.

Wat ga je doen

Tijdens je stage als Junior Accountmanager ga jij onze (potentiële) klanten adviseren over de beste keuze voor bedrijfssoftware voor hun organisatie. Binnen de stage zal je het volgende leren:

- Het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties;
- Verkoop genereren bij nieuwe en bestaande klanten;
- (Live) demonstraties geven en problemen oplossen;
- Offerte trajecten coördineren en controleren;
- Werken met de top marketing & sales software van HubSpot
- Het signaleren van kansen en bedreigingen in de markt;

Ons salesproces is erop ingericht dat klanten met hun vragen naar ons komen, koude acquisitie maakt dus geen onderdeel uit van dit proces! Je zal tijdens je stage nauw samenwerken met onze accountmanagers. Door hen zal je ook ondersteunt en begeleidt worden.

Dit worden jouw collega's

Dit bieden we jou

Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en waar nodig schieten jouw collega's je te hulp. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je stage zal een leerzame periode zijn waar je veel praktische kennis op zal doen.

Een breed scala aan klanten waar je oplossingen voor mag aandragen op basis van onze producten. We verkopen bedrijfssoftware wat ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. De ene dag zal je een productiebedrijf spreken met een lastig logistiek vraagstuk en de volgende dag een webshophouder die minder tijd kwijt wil zijn aan administratie. Geen dag hetzelfde dus.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Christiaan Blok of Julian van Amersfoort. Telefoonnummer: 0342 745 295.