Vacature Programmeur-Teamleider

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen helpen we ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsprocessen te managen. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland.

Ons team bestaat uit veertien vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs. 

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Deze collega zoeken wij

Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die om kan gaan met veel vrijheid, een eigen visie en mening heeft en niet bang is deze uit te spreken.

Goede teamspirit, in staat om projecten te overzien, collega's waar nodig aan te sturen en het fijn vind om meewerkend een team aan te sturen.

Een C# .NET programmeur die gewend is om te werken met Visual Studio en daar het werk in kan organiseren.

Dit worden jouw collega's

Dit bieden we jou

Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen met collega's ons bedrijf te professionaliseren. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Technologie zit nooit stil, onze medewerkers ook niet.

Je werkt aan uitdagende projecten met de laatste technieken. Van het ontwikkelen aan onze standaard applicaties tot kleine maatwerk applicaties die je in een week oplevert.

Diverse keren per jaar een leuke activiteit met alle collega's. Van teamuitjes en bbq's tot de standaard vrijdagmiddagborrel.

Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Gerrit Valkenburg, 0342 745 295.