Vacature Programmeur

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen, heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2002 honderden ondernemers kunnen helpen sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijf te runnen. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland.

Ons team bestaat uit veertien vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs. 

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Deze collega zoeken wij

Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die om kan gaan met veel vrijheid, een eigen visie en mening heeft en niet bang is deze uit te spreken.

Goede teamspirit, maar ook individueel sterk. Binnen ons team werken we zowel individueel als in groepsverband aan projecten. Het is daarbij belangrijk dat codes netjes opgeleverd worden.

Een C# .NET programmeur die gewend is om te werken met Visual Studio. Kennis van HTML en Angular JS is een pré.

Wat ga je doen

Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van software voor MKB bedrijven. Met jouw software kunnen klanten beter hun bedrijfsprocessen managen.

Het werk kan uiteenlopen van het ontwikkelen van webservices, applicatie ontwikkeling of maatwerkaanpassingen. Bij ieder project is het belangrijk dat je de wensen van de klant vertaalt naar het product.

Dit worden jouw collega's

Dit bieden we jou

Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en waar nodig schieten jouw collega's je te hulp. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Technologie zit nooit stil, onze medewerkers ook niet.

Je werkt aan uitdagende projecten met de laatste technieken. Van een groot langdurig project van een aantal maanden tot het ontwikkelen van een applicatie die je in een week oplevert.

Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Gerrit Valkenburg, 0342 745 295.