Vacature Commerciële Consultant

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen, heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2002 honderden ondernemers kunnen helpen sneller, goedkoper en gemakkelijker te administreren. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland.

Ons team bestaat uit zestien vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs. 

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Deze collega zoeken wij

Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die om kan gaan met veel vrijheid, een eigen visie en mening heeft en niet bang is deze uit te spreken.

Goede teamspirit, maar ook individueel sterk. Binnen ons team werken we zowel individueel als in groepsverband.

Je hebt een MBO (Accountmanagement) of HBO (Bedrijfskunde) diploma of iets anders waardoor jij vind dat je geschikt bent voor deze job!

Wat ga je doen

Bij S for Software verkopen we onze software in combinatie met de SnelStart software. Jouw taak is om er voor te zorgen dat (potentiële) klanten goed worden geïnformeerd tijdens het aanschaffen van de software en dat deze correct wordt geïmplementeerd. Dan ben je dus bezig met:

- Het implementeren van software en de werking uitleggen aan onze klanten;
- Meedenken met de bedrijfsprocessen van onze klanten en hen daarmee verder helpen;
- Consultancy klussen uitvoeren om de processen bij klanten te verbeteren;
- Verkoop genereren bij nieuwe en bestaande klanten;
- (Live) demonstraties geven en problemen oplossen;
- Werken met de top marketing, sales & service software van HubSpot


Ons salesproces is erop ingericht dat klanten met hun vragen naar ons komen, koude acquisitie maakt dus geen onderdeel uit van dit proces! Je in deze baan onderdeel uitmaken van ons 'customer-succes' team!

Dit worden jouw collega's

Dit bieden we jou

Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en waar nodig schieten jouw collega's je te hulp. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je stage zal een leerzame periode zijn waar je veel praktische kennis op zal doen.

Een breed scala aan klanten waar je oplossingen voor mag aandragen op basis van onze producten. We verkopen bedrijfssoftware wat ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. De ene dag zal je een productiebedrijf spreken met een lastig logistiek vraagstuk en de volgende dag een webshophouder die minder tijd kwijt wil zijn aan administratie. Geen dag hetzelfde dus.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Christiaan Blok of Julian van Amersfoort. Telefoonnummer: 0342 745 295.