S-Rapport Intuito

Een helder overzicht van de jaarrekening met kengetallen en analyses

Over S-Rapport Intuito

Kost het veel tijd om de jaarrekening in de gebruikelijke waarderingsgrondslagen en toelichting te plaatsen en bent u op zoek naar een tool waarbij dit gestandaardiseerd is? Met Intuito maakt u een op maat samengesteld rapport. Daarin staat altijd een helder overzicht met kengetallen en analyses. Zo heeft u in één oogopslag de stand van zaken in beeld.

Intuito is een intuïtief ontworpen programma. Hierdoor is deze rapportagetool toegankelijk voor iedereen, van ondernemer tot adviseur of accountant. Met de periodieke rapportage mogelijkheden heeft u altijd zicht op de stand van zaken van uw organisatie of kunt u uw cliënten goed informeren. Ziet u analyses liever grafisch weergegeven? Ook dat kan!

Uw boekhoudpakket is leidend voor het verkrijgen van de juiste financiële gegevens. Door een zogenoemde Auditfile aan te maken kunt u deze gegevens importeren in Intuito. U kunt locatie- en device-onafhankelijk gebruik maken van Intuito. Het enige wat u nodig heeft is Excel. In Excel worden de terugkerende handelingen zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Intuito jaarrekening samenvatting

Functionaliteiten

Uitgebreid analyseren van financiële gegevens in uw SnelStart administratie

Eenvoudig exporteren naar een fiscaal pakket. De synchronisatie verloopt via IB/VPB.

Intuitief ontworpen programma waarmee u eenvoudig en snel SnelStart-gegevens kunt importeren.

Intuito werkt met een eigen werkbalk in Excel. Vanuit deze werkbalk zijn alle functionaliteiten te benutten die nodig zijn voor het opstellen van een rapport met Intuito.

Functionaliteiten

Importeer een auditfile met één druk op de knop in Intuito.

Samenstellen van een jaarrekening in de gebruikelijke indeling met waarderingsgrondslagen en toelichting.

Analyseren voor uzelf of uw klant? Geeft analyses grafisch weer in tabellen en diagrammen voor meer inzicht.

Genereren van een kort overzicht (samenvatting) van de uitgebreide jaarrekening mogelijk. Een interessant overzicht met de belangrijkste informatie op één pagina.

Bekijk hoe S-Rapport Intuito in de praktijk werkt

Belangrijke informatie

S-Rapport Intuito heeft een gunstige instapprijs van € 750,- per jaar. Daarmee maakt u alle jaarrekeningen en periodieke rapportages voor maximaal 50 klanten. Uiteraard is deze instap uit te breiden naar meer klanten. In de tabel staan alle prijzen weergegeven.

Wilt u als controller ook gebruik maken van S-Rapport Intuito, dat kan. Voor een gereduceerd tarief van € 500,- per jaar kunt u alle rapporten maken die u wenst voor uw eigen organisatie. Alleen het accountantsrapport is uitgesloten van deze versie.

Voor de installatie van S-Rapport Intuito kunnen we bij u langskomen op locatie. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 450,-. Tijdens de installatie ontvangt u de benodigde instructie. Samen met u wordt het proces voor het aanmaken van een eerste cliënt volledig doorlopen. Het resultaat is dat het eerste rapport cijfermatig gereed is: het balans totaal sluit aan bij de administratie, wat de bevestiging is dat het rapport het juiste resultaat toont. Daarna kunt u geheel zelfstandig aan de slag.

U kunt ook kiezen voor een remote-installatie. De prijs hiervoor bedraagt eenmalig € 100,-. Voor u wordt de werkbalk geactiveerd, het modelrapport aangemaakt , wat u vervolgens zelf kan inrichten. U krijgt beknopt instructies zodat u zelf aan de slag kunt. Deze installatie zal circa één uur in beslag nemen.

Aanschafprijs vanaf

  • €750,- p/j

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult