Klantcase S-Connect Webshop

Nedlandic logo

Het succes van S-Connect Webshop bij Nedlandic

Nedlandic

Nedlandic is een specialist in materialen voor de paardensport. Of het nu gaat om hindernismaterialen of schrikdraad, Nedlandic levert het. Klanten van Nedlandic zijn maneges, rijverenigingen maar ook particulieren. Nedlandic levert uitsluitend kwaliteitsproducten voor paarden. Hindernismaterialen die je ook in de winter buiten kunt laten staan bijvoorbeeld.

Tegen welk probleem liepen jullie aan?

Op de webshop www.nedlandic.nl kunnen mensen hun producten online bestellen. Door het toegenomen aantal bestellingen op de website werd het administratieproces complex en tijdrovend.

De webshop werkt in het systeem Prestashop. De bestellingen uit Prestashop moesten handmatig worden overgetypt in het boekhoudprogramma van SnelStart. Door een enorme toename in bestellingen, was dit niet meer bij te houden. Naast dat het tijdrovend was, was de kans op fouten in het boekhoudsysteem groot. Handmatig overtypen is namelijk niet zo betrouwbaar als dat er een automatisme achter zit.

S-Flex pakketverzending

Hoe is het probleem opgelost?

Nedlandic zocht naar een oplossing die haar webshop kon koppelen aan de administratie in SnelStart. Zij kenden S for Software al en hadden goede ervaringen met hen. Zo was het een logische stap om S-Connect aan te schaffen. S-Connect is een programma dat een koppeling maakt tussen systemen van webshops en het administratiesysteem SnelStart.

Welke voordelen ervaart Nedlandic?

We boeken een enorme tijdwinst doordat handmatige handelingen niet meer nodig zijn. Ook zijn overneemfouten geëlimineerd, de administratie klopt altijd! Het bestel- en administratieproces gaat veel sneller dan eerst.

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult