Klantcase S-Rapport AdminView

CNB Oriental klantcase S-Rapport AdminView

Het succes van S-Rapport AdminView bij CNB Oriental

CNB Oriental

CNB Enterprises BV is een bedrijf wat al ca. 45 jaar bestaat. Tijdens hun bestaan zijn zij uitgegroeid tot een import en export bedrijf. Hun productportfolio bestaat onder andere uit Japans en Chinees porselein en aardewerk en artikelen voor de Japanse keuken zoals kleding, pannen en vershoud installaties. 

Ze importeren hun producten naar alle Europese landen, evenals landen in het Verre Oosten. Hun artikelen zijn te vinden in vele warenhuizen, waaronder de Bijenkorf, Kaufhof en Galerie Lafayette.

Tegen welk probleem liepen jullie aan?

De laatste vijf jaar is CNB Oriental enorm gegroeid. Het belang van inzicht in data en de juiste informatie beschikbaar hebben, werd hierdoor steeds groter. Het administratieprogramma SnelStart, waar CNB Oriental al 20 jaar mee werkt naar alle tevredenheid, kon qua rapportage en analyse niet meer voldoen aan de vraag en de wensen.

CNB oriental2

Wat heeft S-Rapport AdminView jullie opgeleverd?

Wij werden door onze SnelStart-contactpersoon op het programma S-Rapport AdminView geattendeerd. Wij zijn zeer tevreden over S-Rapport AdminView, het programma voldoet aan onze verwachtingen en het programma liet zich eenvoudig koppelen met de bestaande Snelstart software.

Dankzij S-Rapport AdminView kan CNB Oriental heel veel soorten rapportages maken en inzicht krijgen in allerlei facetten van de bedrijfsvoering.

Wij kunnen nu snellere analyses van marges en debiteurenbewaking maken. Ik noem deze nu als voorbeeld, maar er zijn er meer te noemen. Toekomstige gebruikers zullen het programma als prettig en zeer ondersteunend ervaren.

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult