Klantcase S-Connect webshop + betaalprovider

brandveilig nederland logo

Het succes van S-Connect webshop + betaalprovider bij Brandveilig-Nederland

Brandveilig-Nederland

Brandveilig-Nederland begon in 2008 met de verkoop van producten die nodig zijn bij het (brand)compartimenteren van gebouwen. De grote vraag naar brandwerende producten resulteerde in 2013 hét online kanaal voor brandveiligheid: Brandveilig-Nederland.nl

Brandveilig-Nederland is een allround partner op het gebied van brandveiligheid. Via de webshop leveren ze zakelijke en particuliere klanten een groot aantal producten zoals rookmelders en brandblussers. Maar ook kunnen klanten aanvragen doen voor maatwerk, denk aan (brand)deuren en -luiken.

Tegen welk probleem liepen jullie aan?

Brandveilig-Nederland groeide en daarmee groeide ook de webshop en de bijbehorende administratie. Om de hele administratie handmatig te verwerken bleek niet meer mogelijk en daarom werd er gezocht naar een efficiëntere manier van werken. Ze kwamen uit bij de S-Connect koppeling(en) van S for Software. De webshop en betaalprovider koppeling bleken dé oplossing voor het probleem. 

brandveilig nederland-3
brandveilig nederland
We zijn blij met de koppeling omdat we een groot aantal handmatige handelingen geautomatiseerd kunnen uitvoeren. Facturen die betaald zijn via Mollie of BOL.com worden automatisch verwerkt en de voorraad wordt geheel automatisch ge-update, zowel in de administratie als in de webshop.

Ontdek hoe u Business Intelligence kunt inzetten om bedrijfsdoelstellingen te behalen

Bespreek de mogelijkheden met één van onze experts

Contact