Klantcase S-Magazijn Barcodescanner

B&G catering logo

Het succes van S-Magazijn Barcodescanner bij B&G Catering Service

B&G Catering Service

B&G Catering Service verzorgt catering op maat. Voor iedere gelegenheid heeft zij een passend aanbod. Kwaliteit en gemak staan centraal in hun dienstverlening. B&G Catering Service is gevestigd in het midden van het land en van daaruit verzorgen zij een totaalpakket aan catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, evenementen en overheid maar uiteraard ook voor particulieren. Indien gewenst komt B&G Catering Service bij de mensen thuis om te kijken wat het beste past op de betreffende locatie, zodat alles tot in de puntjes voorbereid kan worden.

Tegen welk probleem liepen jullie aan?

B&G Catering Service voorziet haar klanten vaak van catering en alles wat hun klanten daarvoor nodig hebben. Denk aan: bestek, borden, barbecues, barbecue tangen etc. Het is altijd een uitdaging om de spullen die geleverd zijn aan de klant, ook weer terug te krijgen. Vaak weet de klant niet meer welke spullen precies geleverd waren en welke van henzelf zijn. Zelf kon B&G Catering Service het ook niet altijd meer achterhalen. Er werd genoteerd welke etenswaren werden geleverd, maar niet in detail welk soort bestek en de hoeveelheid daarvan. Zo raakte er op jaarbasis veel materiaal kwijt.

S-Flex pakketverzending

Hoe is het probleem opgelost?

B&G Catering Service was al enige tijd op zoek naar een manier om het kwijt raken van hun materialen te voorkomen. Ze zochten naar een systeem dat voor hen op eenvoudige wijze een pakbon zou uitdraaien. Het liefst een systeem dat gekoppeld is aan hun administratiesysteem, SnelStart. Zo zouden zij geen dubbel werk hoeven te doen.

Via via hoorden zij dat S for Software hen wellicht kon helpen aan een oplossing. Nadat B&G Catering Service hun probleem geschetst had, bleek direct dat S-Magazijn Barcodescanner voor hen de oplossing was.

S-Magazijn Barcodescanner is een product dat door middel van een barcode scant welke producten er besteld zijn door een bepaalde klant. Nadat de barcode gescand is, vul je op de scanner alleen het aantal producten in. Vervolgens worden de gegevens van de scanner automatisch gekoppeld aan het administratiesysteem van SnelStart. Op deze manier kan er direct een pakbon, offerte of factuur worden geprint.

Op het moment dat B&G Catering Service nu een bestelling moet afleveren scannen zij de barcode van de producten en hebben zij met een klik op de knop een pakbon uitgeprint. Zo weten zij precies wat er geleverd wordt aan een klant en is precies te achterhalen welke spullen dus ook mee terug moeten.

Bereikte resultaten

iconrapportagrijs

De materialen die aan een klant geleverd worden, kunnen heel eenvoudig worden vastgelegd en op die manier niet meer kwijt raken.

pijlenomhooggrijs

Het is een nieuwe manier van werken, maar werkt heel snel en het geeft een professionele uitstraling.

iconvoorraadgrijs

De tijd en het geld die B&G Catering Service eerst kwijt was aan het noteren van welke en hoeveel materialen er naar de klant gingen, is nu aanzienlijk verkort.

iconsysteemeisen

Het komt nu vrijwel nooit meer voor dat er materialen kwijt raken.

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult