S-Connect XML Import + export

Import en export module tussen XML-bestand en SnelStart

Over S-Connect XML - Import + export

De XML-import + export is een uitbreiding van XML-import. S-Connect importeert dan niet alleen klanten, artikelen en verkooporders, maar stelt ook data uit SnelStart beschikbaar aan de externe software. Gegevens zoals prijsafspraken en voorraad kunt u op die op deze manier wel aanleveren. Bij klanten en artikelen worden ook de extra velden toegevoegd aan de gegeneerde XML.

Door prijsafspraken op alle niveaus (incl. actieprijzen) te exporteren uit SnelStart, zorgt S-Connect ervoor dat de prijzen in uw webshop of applicatie altijd actueel zijn, ook bij acties met kortingen. Daarnaast houdt S-Connect ook de voorraad actueel, door de voorraadaantallen uit SnelStart aan te leveren in het XML-bestand.

Voordelen S-Connect

Bespaar tijd en geld door handelingen te automatiseren. Razendsnel gegevens uitwisselen tussen een XML-bestand in SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen. In het bestand dat u wilt inlezen staan persoonsgegevens. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw XML-bestand en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

S-Connect herkent klanten en artikelen. Als in het XML-bestand een nieuw artikel is toegevoegd, maakt S-Connect deze aan in SnelStart. Dat geldt ook voor klanten.

Systeemeisen en prijsgegevens

Systeemeisen: SnelStart 10.72 of hoger.

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • € 40,-

Slimmer werken met SnelStart?

Koppel uw systemen!

Bekijk alle S-Connect oplossingen