S-Connect XML-Import

Automatisch vanuit een XML-pakket gegevens importeren in SnelStart

S-Connect XML-Import

Neemt u momenteel gegevens in een extern XML-pakket nog handmatig over in SnelStart? Dit kost veel tijd en de kans op het foutief overnemen van gegevens is groot.

Koppel uw SnelStart aan het XML-pakket met S-Connect XML-Import. Dit bespaart tijd én neemt het maken van overneemfouten weg.

S-Connect XML-import importeert uw klantgegevens uit het aangeleverde XML-bestand en verwerkt deze automatisch in uw SnelStart-boekhouding. Ook gewijzigde gegevens, zoals adresgegevens of nieuwe klanten neemt S-Connect XML-import over vanuit uw XML-bestand naar SnelStart. Zo kan de betreffende order altijd uitgevoerd worden en is uw boekhouding altijd up-to-date.

Voordelen S-Connect

Bespaar tijd en geld door handelingen te automatiseren. Razendsnel gegevens inlezen vanuit een XML-bestand in SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen. In het bestand dat u wilt inlezen staan persoonsgegevens. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw XML-bestand en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

S-Connect herkent klanten en artikelen. Als in het XML-bestand een nieuw artikel is toegevoegd, maakt S-Connect deze aan in SnelStart. Dat geldt ook voor klanten.

Systeemeisen en prijsgegevens

Systeemeisen: SnelStart 10.72 of hoger

Indien u zou kiezen voor aanschaf zijn bij het eerste jaar de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • € 25,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult