S-Connect WooCommerce

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over S-Connect WooCommerce

Heeft u een webshop via WooCommerce? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

Veel bestellingen binnenkrijgen in uw webshop is natuurlijk fantastisch, maar veel bestellingen betekent ook vaak een complex en tijdrovend administratieproces. Een koppeling tussen uw webshop en SnelStart-administratie verhelpt dit probleem.

S-Connect Orders
Automatisch uw webshop-bestellingen die binnenkomen inlezen in SnelStart met S-Connect Orders. S-Connect koppelt uw Woocommerce-webshop aan uw SnelStart boekhouding. Bij het inlezen neemt S-Connect Orders informatie zoals bestelde artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook klantengegevens neemt S-Connect over naar SnelStart.

S-Connect Artikelen
Artikelen niet meer in uw webshop én SnelStart-administratie aanmaken. S-Connect Artikelen maakt artikelen die in uw webshop, maar nog niet in SnelStart staan, automatisch aan. In S-Connect stelt u zelf in welk veld in SnelStart de WooCommerce-artikelcode bevat. Ook zoekt S-Connect Artikel de artikelen in SnelStart op met de artikelcode.

S-Connect Voorraad
Het is eventueel ook mogelijk om uw voorraad uit SnelStart te synchroniseren naar uw WooCommerce-webshop. Wij halen dan eerst uw orders op en lezen deze in, daarna halen wij uw vrije voorraad min degene die op order staan op. Hierdoor kunt u geen producten verkopen die al op order staan.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw WooCommerce webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart inBalans versie 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB.

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • vanaf €25,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult