S-Connect PrestaShop

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over de koppeling met PrestaShop

Heeft u een webshop via PrestaShop? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

S-Connect Orders
Voorkom het foutief overnemen van ordergegevens en minimaliseer de tijd dat u met uw administratie bezig bent. S-Connect Orders is een koppeling tussen uw PrestaShop-webshop en SnelStart boekhouding. S-Connect voorkomt het foutief overnemen van order- en/of klantgegevens door deze volautomatisch te synchroniseren.

Hoeveel webshop-bestellingen u ook krijgt, de hoeveelheid administratie blijft hetzelfde. S-Connect leest de webshop-bestellingen namelijk in SnelStart in. Informatie zoals bestelde artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling neemt S-Connect mee.

S-Connect Voorraad
Wilt u aan uw webshopbezoeker laten zien hoeveel producten er nog op voorraad zijn en nooit meer producten verkopen die al op order staan? S-Connect Voorraad synchroniseert de voorraad uit SnelStart naar uw PrestaShop-webshop. S-Connect Voorraad haalt eerst alle orders op en leest deze in, vervolgens haalt hij de vrije voorraad min degene op die op order staan. Hierdoor heeft u altijd zicht op uw actuele voorraad en nooit meer een out-of-stock.

S-Connect Artikelen
Snel de artikelen van een bestelling vinden in uw SnelStart administratie en synchroniseren van nieuwe artikelen met S-Connect Artikelen. S-Connect Artikelen zoekt artikelen die op bestelling voorkomen op in SnelStart aan de hand van de artikelcode. Artikelen die (nog) niet in SnelStart staan, maakt S-Connect Artikelen automatisch aan. U kunt zelf aangeven welk veld in SnelStart de PrestaShop-artikelcode bevat.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw PrestaShop webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • vanaf € 25,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult