S-Connect CCV Shop

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over de koppeling met CCV Shop

Het handmatig overnemen van orders hoeft niet meer. S-Connect Order leest namelijk orders in als verkoopfactuur in uw SnelStart boekhouding. Natuurlijk komen er verschillende kosten bij kijken, maar dit is geen probleem. U kunt namelijk de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats boeken. Maak bijvoorbeeld een splitsing tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting.

Klantgegevens hoeft u ook niet meer handmatig over te nemen. Gegevens die klanten achterlaten op uw webshop synchroniseert S-Connect Orders volautomatisch met SnelStart. U kan zelf bepalen op welk moment S-Connect Orders de klantgegevens bijwerkt.

S-Connect Orders dringt de foutenkans van het handmatig overnemen van gegevens terug, u bespaard tijd en uw dienstverlening wordt beter.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw CCV Shop webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB.

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Vanaf
  • € 27,50

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult