S-Connect Amazon

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

S-Connect Amazon

Heeft u een webshop via Amazon? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

S-Connect Order
Met S-Connect is uw administratie altijd foutloos en up-to-date. S-Connect synchroniseert volautomatisch order- en klantgegevens tussen uw SnelStart-administratie en webshop. De koppeling neemt hierbij informatie zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook artikelen uit de webshop die (nog) niet in SnelStart staan, herkent S-Connect en maakt hij aan in SnelStart. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om via een automatische taak klantgegevens te laten verwijderen. Dit is voor de wet persoonsgegevens.

S-Connect Voorraad
Nooit meer producten verkopen die al op order staan of niet meer op voorraad zijn? Een extra functionaliteit van S-Connect is het synchroniseren van uw voorraad uit SnelStart naar uw Amazon-webshop. S-Connect haalt dan eerst uw orders op en lezen deze in, daarna haalt S-Connect uw vrije voorraad min degene die op order staan op.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw Amazon webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB

De onderhoudskosten zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen.

Abonnementsprijs

  • Vanaf €45,- per maand

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult