S-Connect Excel Orderimport

Handig uw orders importeren met Excel en verwerken in SnelStart

S-Connect XLS Orderimport

Wilt u orders van klanten vanuit een Excel sheet importeren in SnelStart? Of een serie orders importeren uit een ander systeem wat u in CSV, XLS of XLSX formaat kunt krijgen? Dan is dit het product wat u zoekt!

S-Connect Order
Met S-Connect is uw administratie altijd foutloos en up-to-date. S-Connect synchroniseert volautomatisch order- en klantgegevens tussen uw SnelStart-administratie en uw Excel sheet. De koppeling neemt hierbij informatie zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling mee. Ook artikelen uit de Excel sheet die (nog) niet in SnelStart staan, herkent S-Connect en maakt hij aan in SnelStart.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders importeren middels een Excel sheet en importeren in SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Werk met een map op uw computer, laptop, server of FTP locatie waar u de bestanden in plaatst.

Laat uw klant of externe systeem de orders aanleveren in het vaste XLS formaat. De afwikkeling van bestellingen gaat hierdoor sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw XLS sheet te kunnen importeren in SnelStart heeft u SnelStart 12 nodig en minimaal de module inBalans. Koppelen is mogelijk met zowel SQL (netwerk) als Online Database.

Updates zijn inbegrepen in deze maandprijs. Support en eventuele maatwerk aanpassingen zijn op urenbasis of middels een supportcontract.

Maandprijs

  • Installatiekosten € 250,-
  • € 40,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult