S-Connect Cashcontroller

Inzicht krijgen in uw liquiditeit

S-Connect CashController

CashController is een product van derden waarmee u inzicht krijgt in uw liquiditeitsprognose. Met S-Connect CashController kunt u SnelStart aan CashController koppelen.

Met S-Connect CashController kunt u data uit SnelStart beschikbaar stellen aan CashController. Dit gaat onder andere om openstaande debiteuren en openstaande crediteuren. CashController genereert vervolgens voor u verschillende rapportages waardoor u inzicht krijgt in uw liquiditeitsprognose. In CashController kunt u zelf aan de knoppen draaien om nog meer inzicht te krijgen. 

 

Voordelen S-Connect Cashcontroller

Het integreren van systemen zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. De processen die normaal gesproken veel tijd kosten, kunnen op deze manier geautomatiseerd worden. Bespaar tijd en geld met efficiënt werken.

Voordat S-Connect de data exporteert wordt er eerst een beveiligde verbinding opgezet met de export locatie. Wel zo veilig.

Door de export die S-Connect genereert beschikt u over informatie die up-to-date is.

Functionaliteiten S-Connect Cashcontroller

Maak een overzicht van uw liquiditeit en stippel vervolgens uw toekomstvisie uit.

Stel in S-Connect uw voorkeuren in om optimaal gebruik te maken van Cashcontroller.

Maak een simulatie op het dashboard om verschillende invloeden te bekijken.

S-Connect voert verschillende taken voor u uit. In S-Connect kunt u de gewenste interval instellen. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde taken handmatig uit te voeren.

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult