S-Connect Buckaroo

Uw betaaldetails van Buckaroo verwerken in SnelStart

Over de koppeling met Buckaroo

Heeft u een webshop check-out die gebruik maakt van Buckaroo? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw Buckaroo account aan uw SnelStart-administratie.

S-Connect Transacties
De koppeling kijkt in SnelStart naar de openstaande debiteuren met een betalingskenmerk. Op basis van dit betalingskenmerk kijken we in uw Buckaroo account of hierop een betaling is ontvangen.

Als dit het geval is boeken we de debiteur af en wordt uw tussenrekening ook geboekt. Wanneer u gelden binnenkrijgt van Buckaroo op uw bankrekening boekt u dat rechtstreeks op diezelfde tussenrekening waardoor deze in balans komt.

Eventuele verschillen op de tussenrekening bestaan dan uit nog te ontvangen bedragen en/of de kosten die Buckaroo in rekening heeft gebracht.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Nooit meer handmatig uw Buckaroo transacties verwerken in SnelStart.

Veilig data uitwisselen tussen uw Buckaroo account en SnelStart.

Uw debiteurenbeheer is beter op order middels deze koppeling waardoor u zich kunt focussen op dat deel van het debiteurenbeheer dat wel van belang is!

Altijd inzicht in financiële gegevens. De kosten van Buckaroo worden op een aparte grootboekrekening geboekt zodat u daar inzicht in houd.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw Sissow account te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 12 nodig en het liefst de laatste versie. Koppelen is mogelijk met SQL, LocalDB en OnlineDB.

De abonnementsprijs voorziet in de onderhoudskosten dus daar hoeft u niet over na te denken. Support wordt gegeven middels ons standaard support tarief.

Abonnementsprijs

  • € 20,- per maand

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult