S-Connect Ritplan

Exporteer en importeer facturen in SnelStart

S-Connect Ritplan

Wilt u sneller een efficiënte en flexibele transportplanning maken? Dat kan met Ritplan van softwareontwikkelaar EVO-IT. Ritplan is speciaal ontwikkeld voor het eigen vervoer en stelt u in staat geheel automatisch de volledige distributie te plannen.

Erg handig zo’n app, maar als u vervolgens facturen vanuit Ritplan handmatig over moet nemen in uw SnelStart-administratie is het gemakt niet optimaal. S-Connect Ritplan is een koppeling tussen Ritplan en SnelStart waarmee u eenvoudig gemaakte facturen van een bepaalde dag kunt exporteren en importeren in Ritplan.

Voordelen van S-Connect

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel facturen uitwisselen tussen Ritplan en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen Ritplan en SnelStart. Op de facturen staan persoons/bedrijfsgegevens geschreven. S-Connect is een veilige verbinding tussen Ritplan en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Ritplan

Belangrijke informatie

Systeemeisen: SnelStart versie 10.72 of nieuwer. Pakket inBalans met Integratie

De instelkosten zijn eenmalige kosten. Onderhoudskosten zijn maandelijkse kosten. Hieronder valt het up-to-date houden van de software zodat deze naadloos aan blijft sluiten op Ritplan en SnelStart.

Prijsgegevens

  • Instelkosten € 250,00
  • Onderhoudskosten € 20,00

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult