S-Connect OutSmart

Grip op uw buitendienst

S-Connect OutSmart

Heeft u verkoopmedewerkers in de buitendienst en ondervinden zij veel last van het overtypen van geschreven orders? Dan biedt OutSmart de oplossing.

Wilt u uw buitendienst efficiënter inrichten? OutSmart is een digitale oplossing voor de papieren werkbon. U kunt opdrachten inplannen in uw web-account en voert de opdrachten uit in de app. Uw klanten kunnen eenvoudig de order tekenen. OutSmart is papierloos en transparant. 

Een digitale app voor al uw werkbonnen is al een efficiencyslag op zichzelf, maar hoe handig zou het zijn als alle gegevens in deze app automatisch gesynchroniseerd worden met uw SnelStart administratie? S-Connect OutSmart koppelt OutSmart met uw SnelStart-administartie en zorgt ervoor dat het overzetten van klant-, order,- en artikelgegevens automatisch gaat.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel gegevens uitwisselen tussen OutSmart en SnelStart.

Veilig data uitwisselen tussen OutSmart en SnelStart. Er staan veel persoonsgegevens opgeslagen op de applicatie. S-Connect is een veilige verbinding tussen OutSmart en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Systeemeisen en prijsgegevens

Systeemeisen: SnelStart versie 10.72 of nieuwer. Module inControle met Integratie of InBalans met Integratie

De instelkosten zijn eenmalige kosten. Onderhoudskosten zijn maandelijkse kosten. Hieronder valt het up-to-date houden van de software zodat deze naadloos aan blijft sluiten op OutSmart en SnelStart.

Prijsgegevens

  • Aanschafprijs: €299,-
  • Onderhoudskosten: € 10,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult