S-Connect Payt

Een oplossing die u helpt om nog slimmer te werken met SnelStart

S-Connect payt

Uw incasso- en/of debiteurenbeheer volledig automatisch uitgevoerd

Payt is een online dienstverlener die klanten met behulp van een intelligent platform in staat stelt om, onder eigen regie en tegen lage kosten, debiteurenbeheer uit te voeren en zelfstandig minnelijke incassotrajecten te starten en te beheren.

Payt vult facturatie- en boekhoudpakketten aan en brengt tegelijkertijd incassobureaus in verlegenheid met behulp van uitgekiende automatisering. Met Payt houdt u regie over uw debiteuren- en incassoproces tot aan de deurwaarder. Dit geeft u maximale sturing op de klanttevredenheid en optimale grip op de klantrelatie, gedurende het hele order to cash proces.

S-Connect Payt zorgt er voor dat PAYT kan communiceren met uw boekhouding. Daarmee worden de mogelijkheden erg uitgebreid. Alle gegevens die u in SnelStart vastlegt, kunnen wij gebruiken om specifieke rapportages voor u te maken (dit bood ons ook de mogelijkheid voor het ontwikkelen van AdminView). Ook kunnen wij voor u een programma maken dat de functionaliteit van SnelStart voor u aanvult. Wij zorgen er dan voor dat u gegevens maar op één plek hoeft in te voeren. De functionaliteiten die SnelStart heeft, gaan we dus niet opnieuw bouwen, maar zoveel als mogelijk gebruiken.

 


Handleiding

Hier vindt u de handleiding van S-Connect Payt.


Uw webshop koppelen aan SnelStart?

S-Connect is een koppeling tussen uw webshop en uw SnelStart-administratie.
Bekijk onze S-connect oplossingen
SnelStart XML-koppeling
Efficiënte, automatische XML-koppeling met SnelStart, zowel import als export.
Lees meer
Webshop-koppeling SnelStart
Uw webshop koppelen aan SnelStart? Lees orders en klanten automatisch in!
Lees meer
Maatwerkkoppeling SnelStart
Effectief automatiseren? Standaard waar mogelijk, maatwerk waar nodig.
Lees meer