Maatwerk software

Programma's die u helpen om nog slimmer te werken met uw SnelStart

Maatwerk software

Wanneer u als bedrijf een software nodig hebt die niet zomaar in de markt te verkrijgen is kan het rendabel zijn om software voor u te laten ontwikkelen. Dit wordt over het algemeen maatwerk software genoemd. Het kan zijn dat het geheel wordt gemaakt specifiek voor u maar het kan evengoed zo zijn dat er delen van eerder gerealiseerde projecten kan worden gebruikt om in te zetten voor uw project.


Hoe begint het?

In feite begint het altijd met uw proces. Wat wilt u met de software gaan oplossen? Dit gaan we samen met u op papier zetten zodat helder gaat worden wat u wilt bereiken en wat de meest efficiente methode daarvoor is. Deze fase is bedoeld om er zeker van te zijn dat u straks een heldere applicatie krijgt waar de gebruikers de toegevoegde waarde van zien en er dus met plezier mee aan de slag gaan.


Prijsvorming

Nadat uw proces geheel is omschreven en helder is wat de software zou moeten gaan doen kunnen we aan de slag om hiervoor een offerte op te stellen. Tijdens deze prijsvorming wordt concreet gekeken naar de in te zetten technieken en de te programmeren uren om uw oplossing te realiseren.

Uw webshop koppelen aan SnelStart?

S-Connect is een koppeling tussen uw webshop en uw SnelStart-administratie.
Bekijk onze S-connect oplossingen
SnelStart XML-koppeling
Efficiƫnte, automatische XML-koppeling met SnelStart, zowel import als export.
Lees meer
Webshop-koppeling SnelStart
Uw webshop koppelen aan SnelStart? Lees orders en klanten automatisch in!
Lees meer
Maatwerkkoppeling SnelStart
Effectief automatiseren? Standaard waar mogelijk, maatwerk waar nodig.
Lees meer