Klantcases van S for Software

Lees hoe S for Software klanten helpt om snel en efficiënt te werken

Klantcases

Uw organisatie maakt gebruik van SnelStart en staat voor een uitdaging. Denk bij zo'n uitdaging aan te weinig inzicht in data of een inefficiënt proces. S for Software helpt u met passie bij het vinden van een oplossing. We zijn trots op de resultaten die deze oplossingen hebben gerealiseerd, net als onze opdrachtgevers. 

Ontwerp zonder titel (4)
De Bolster biologische zaden
Power BI
De grootste aanleiding om aan de slag te gaan met Power BI is dat we sneller en frequenter zicht willen hebben op zowel concrete als indicatoren rond bedrijfsprocessen. Het opstellen van rapportages en het creëren van overzicht van bepaalde processen kostte voorheen veel tijd en aandacht.
Verbunt Hockey
S-Flex Logistiek

Wij zijn erg tevreden over de combinatie InControle en S-FLex Logistiek. De implementatie verliep goed. Soms hadden we verschillende denkwijze tussen de mensen op kantoor en de mensen op de werkvloer. Maar alles wordt altijd netjes opgelost. Een tip: Heb geduld met kinderziektes, u krijgt er namelijk een hoop voor terug.

CNB Oriental
Adminview

Wij kunnen nu snellere analyses van marges en debiteurenbewaking maken. Ik noem deze nu als voorbeeld, maar er zijn er meer te noemen. Toekomstige gebruikers zullen het programma als prettig en zeer ondersteunend ervaren.

 

Nedlandic
S-Connect

Het belangrijkste voordeel is dat er enorme tijdswinst geboekt wordt. Doordat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn, gaat het bestel- en administratieproces veel sneller dan eerst.

SupperFood
S-Flex EDI

Het belangrijkste voordeel is dat er enorme tijdswinst geboekt wordt. Doordat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn, gaat het bestel- en distributieproces veel sneller dan eerst. Ook de facturatie gaat veel sneller daar de factuur niet meer handmatig behoeft te worden aangemaakt.

 

B&G Catering Service
S-Flex Barcode

Het is een professionaliseringsslag die wij gemaakt hebben. We kunnen onze klanten een nauwkeurig overzicht geven van wat er geleverd is bij hen en voor ons zelf werkt het super snel! Met een paar klikken op de knop draaien wij een pakbon uit. Het is zo handig!

Novel Groep
Maatwerk

Dit is de eerste keer dat S for Software wat voor ons heeft betekend, maar dat is tot dusver uitstekend bevallen. Mocht er in de toekomst meer maatwerk nodig zijn, dan zullen we zeker aan S for Software denken

Ontwerp zonder titel (5)
Back on Track
S-Flex Logistiek

Voorheen kostte ons logistiek proces veel tijd omdat we alles handmatig verwerkte. Doordat we alle gegevens handmatig invoerde werden er geregeld fouten gemaakt. Met S-Flex logistiek hebben we het proces efficiënt in kunnen richten en zijn er veel minder fouten!