Vacature Telefoniste - Office - Support

Over S for Software

S for Software is specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

Met een juiste mix van standaardsoftware en maatwerkoplossingen helpen we ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsprocessen te managen. S for Software werkt samen met SnelStart, één van de grootste boekhoudsoftware-aanbieders in Nederland.

Ons team bestaat uit veertien vaste medewerkers en we hebben continu doorloop van diverse stagiairs. 

S for Software is gevestigd in Veenendaal aan de rand van een natuurgebied waar we in alle rust mooie softwareoplossingen bouwen!

Deze collega zoeken wij

Met een aantal collega's ben jij het gezicht voor ons bedrijf! Wij zijn op zoek naar iemand die er blij van wordt om klanten tevreden te houden.

Je hebt een goede teamspirit, je bent servicegericht, je houdt van overzicht en bent niet te bang om initiatief te nemen.

Wat je gaat doen? Inkomende telefoonlijn oppakken, tickets aanmaken, kleine vragen/problemen zelf oplossen, voortgang van support helpen bewaken en actief sturen op klanttevredenheid!

Dit worden jouw collega's

Dit bieden we jou

Een gezellige en prettige werkomgeving. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen met collega's ons bedrijf te professionaliseren. En in de pauze stap je zo het mooie buitengebied van Veenendaal in.

Persoonlijk groeiplan en opleidings- en trainingsmogelijkheden. Technologie zit nooit stil, onze medewerkers ook niet.

Je werkt met moderne software waarmee we onze klanten de beste service kunnen bieden.

Diverse keren per jaar een leuke activiteit met alle collega's. Van teamuitjes en bbq's tot de standaard vrijdagmiddagborrel.

Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.

Word jij onze nieuwe collega?