Pakket aanmelden bij de pakketverzender

In dit artikel leggen we u uit hoe u in SnelStart inHandel een pakket aanmeldt bij de pakketdienst.

Als u SnelStart inHandel heeft geopend gaat u onder ‘Pakketverzenders’ naar ‘Verzenden’.

U komt dan in het verzenden scherm. Hierin staan de orders die u kunt verzenden. U klikt de order die u wilt verzenden aan.

Als u dat gedaan heeft klikt u rechtsboven op de knop met de pakketverzender. (In dit geval SendCloud)

Er wordt nu een scherm getoond. De omschrijving kunt u eventueel aanpassen, evenals het aantal pakketten wat u wilt verzenden en het gewicht. Als u dat gedaan heeft klikt u op ‘Toevoegen’.

Als u niets wilt wijzigen kunt u gelijk op toevoegen klikken.

De adresgegevens linksboven zijn al ingevuld. Vervolgens klikt u rechts het zendingstype aan. U heeft daar ook de mogelijkheid om een afleverinstructie in te vullen.

Als u het juiste pakket heeft aangevinkt klikt u op aanmelden. Het pakket is nu aangemeld bij de verzender en het label is afgedrukt op de printer.

Meerdere pakketten in één keer aanmelden.

Als u meerdere pakketten in één keer wilt aanmelden klikt u alle orders aan die u wilt aanmelden en volgt u dezelfde stappen zoals hierboven beschreven. Na elke aanmelding van een pakket wordt er een nieuwe pop-up getoond waarin u het juiste pakkettype kunt invullen.