Hoe installeer ik AdminView?

Dit artikel legt uit welke stappen u moet nemen om AdminView te installeren.

U kunt op 2 manieren een downloadlink naar AdminView ontvangen:

1. Via de 'probeerversie' op onze website
  2. Via de downloadlink welke u ontvangt na de aanschaf

Wilt u op een extra apparaat AdminView installeren? Dan kunt u middels de probeerversie de download opvragen en uw bestaande licentie gebruiken om volledige rechten te krijgen.

Weetjes

• Tijdens de installatie volgt u het stappenplan en daarmee wordt de koppeling gelegd met uw administratie. Dit kan met alle gangbare databasetypen welke SnelStart hanteert.
  • Tijdens de installatie wordt gevraagd waar u het settingsbestand wilt opslaan. Als u alleen zelf AdminView gaat gebruiken dan kiest u voor een plaats op uw PC maar wilt u dat collega's AdminView ook gaan gebruiken kies dan voor een 'netwerkmap' of een 'gedeelde map'.
  • Wanneer u op een 2de of volgende machine AdminView installeert kunt u direct het settingsbestand dat u op de andere machine reeds heeft ingesteld aanwijzen waardoor alle instellingen worden overgenomen.
  • Rapporten die u maakt wanneer u een centraal settingsbestand gebruikt zijn ook direct voor uw collega's beschikbaar.
  • U kunt ook meerdere administraties koppelen en daartussen schakelen