Hoe installeer ik de koppeling met Payt?

In dit artikel leggen we u uit hoe u de koppeling met Payt installeert.

Koppeling Payt

Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht word uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Als het bestand is gedownload klikt u op het pull down menu en kiest u voor openen.

Hierna start het programma op en doorloopt u de stappen om S-Connect te installeren.

Licentie inlezen

In het ontvangen e-mailbericht heeft u een licentiebestand ontvangen. U kunt de licentie als volgt activeren.

Stap 1 Sla het licentie bestand op (op uw harde schijf)

Stap 2 Klik in S-Connect op de knop ‘licentie inlezen’   (tap instellingen, rechts onderin)

Stap 3 Wijs het zojuist opgeslagen bestand aan

Koppeling SnelStart

Het eerste tabblad ‘koppeling SnelStart’ is er om S-Connect te koppelen met uw SnelStart-administratie. U vult hier uw gegevens in van SnelStart.

Werkt u met SnelStart 11 of lager? Dan heeft u de keuze uit SQL of MDB. Meestal zal dit MDB zijn.

Werkt u met SnelStart 12? Dan heeft u keuze uit Online, Netwerk(SQL) of Lokaal. In SnelStart ziet u het administratiesoort direct in de lijst met administraties.

Als u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op ‘verbinding testen’. Krijgt u een andere melding dan geslaagd? Lees de melding dan goed, het kan gebeuren dat u een typfoutje heeft gemaakt.

Koppeling Payt

Tabblad ‘koppeling Payt’ is bedoeld om S-Connect te koppelen met Payt. S-Connect maakt verbinding met uw Payt-database en leest daar de benodigde informatie uit.

FTP server

S-Connect Payt heeft FTP-toegang nodig tot de webserver waar Payt op draait. (Het adres van de FTP server waarlangs deze FTP server benaderd kan worden)

Gebruikersnaam en wachtwoord 

 

Hier vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in van de FTP-server, met rechten om bestanden te schrijven en mappen aan te maken.

Let op: De FTP gegevens kunt u opvragen bij uw website beheerder!

Planning

Bij de kolom interval kunt u een keuze maken uit diverse opties om S-Connect op de gewenste ‘interval’ steeds de taak te laten uitvoeren. Vervolgens kunt u in de kolom ‘volgende keer uitvoeren’ aangeven wanneer S-Connect de eerst volgende keer de taak moet uitvoeren.

Bij de tabblad uitvoering wordt een overzicht getoond van alle taken. Hier kunt u een taak uitvoeren op het moment dat u wenst met de knop ‘nu uitvoeren ‘die voor elke taak beschikbaar is.

De lijst toont de omschrijvingen, klanten en orderbedragen. En u kunt hier direct een verzameling pakbonnen, facturen of andere documenten afdrukken/e-mailen.