Update koppeling tussen ShopFactory en SnelStart

Door Roel Boeder, Gepost op: Apr 9, 2015 2:34:00 PM Commentaar

iStock_000016855377XSmallWanneer u SnelStart voor uw administratie gebruikt en ShopFactory voor uw webshop, dan is onze koppeling, S-Connect, een goede aanvulling hierop. Orders en artikelen uit uw webshop worden automatisch gesynchroniseerd met SnelStart.

 

De update

Om nog meer uit S-Connect te halen, hebben wij een productupdate gerealiseerd. Als S-Connect een artikel tegen komt vanuit de webshop die niet bestaat in SnelStart dan kan S-Connect het artikel aanmaken in SnelStart. Daarvoor is echter wel de omzetgroep nodig.

Daarom is er een instelling voor de ‘Omzetgroep’. Voorheen kon u 1 omzetgroep opgegeven. Nu kan er per btw groep een omzetgroep worden opgeven. Als deze niet is ingesteld voor een btw groep wordt de standaard omzetgroep gekozen. Het is dus niet verplicht om deze op te geven.

Hieronder ziet u de grafische weergave hiervan: 

Omzetgroepen

De BTW-groep in ShopFactory wordt bepaald aan de hand van het BTW-percentage dat is opgegeven, aan de hand van de volgende regels:

Regel  Omzetgroep
percentage < 0  Fout
percentage = 0   Geen
0 < percentage < 5  Standaard
5 < percentage < 15  Laag
15 < percentage  Hoog

Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op. Gebruikt u S-Connect nog niet om uw webshop te koppelen met SnelStart, maar bent u wel geïnteresseerd?

Bekijk de koppeling tussen  SnelStart en webshops!

  • Topics: