Koppeling OpenCart

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over de koppeling met OpenCart

Heeft u een webshop via OpenCart? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

Koppel uw OpenCart-webshop aan uw SnelStart boekhouding met S-Connect en ervaar het gemak van een koppeling tussen uw webwinkel en administratie. S-Connect voorkomt het foutief overnemen van order- en/of klantgegevens door deze volautomatisch te synchroniseren.

Hoeveel webshop-bestellingen u ook krijgt, de hoeveelheid administratie blijft hetzelfde. S-Connect leest de webshop-bestellingen namelijk in SnelStart in. Informatie zoals bestelde artikelen, omschrijvingen, status order, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling neemt S-Connect mee.

S-Connect Orders
Nooit meer foutief overnemen van klantgegevens. Wanneer een klant voor de eerste keer een bestelling in uw webshop plaatst, neemt S-Connect deze gegevens over in SnelStart en maakt een nieuw profiel aan. Alle webshop-orders kunnen op een klantnummer in SnelStart geboekt worden. S-Connect zorgt er daarbij voor dat op de order de juiste verzend- en factuuradres vermeld is

S-Connect Voorraad
Wilt u aan uw webshopbezoeker laten zien hoeveel producten er nog op voorraad zijn en nooit meer producten verkopen die al op order staan? S-Connect Voorraad synchroniseert de voorraad uit SnelStart naar uw OpenCart-webshop. S-Connect Voorraad haalt eerst alle orders op en leest deze in, vervolgens haalt hij de vrije voorraad min degene op die op order staan. Hierdoor heeft u altijd zicht op uw actuele voorraad en nooit meer een out-of-stock.

S-Connect Artikelen
Snel de artikelen van een bestelling vinden in uw SnelStart administratie en synchroniseren van nieuwe artikelen met S-Connect Artikelen. S-Connect Artikelen zoekt artikelen die op bestelling voorkomen op in SnelStart aan de hand van de artikelcode. Artikelen die (nog) niet in SnelStart staan, maakt S-Connect Artikelen automatisch aan. U kunt zelf aangeven welk veld in SnelStart de OpenCart-artikelcode bevat.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw Mijnwebwinkel webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB

Het eerste jaar zijn de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Aanschafprijs ook mogelijk
  • vanaf €25,-

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult