S-Connect Myshop

Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart

Over de koppeling met MyShop

Heeft u een webshop via MyShop? En doet u uw boekhouding met SnelStart? Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

Nooit meer handmatig orders overnemen. S-Connect leest orders in als verkoopfactuur in uw SnelStart boekhouding. De verschillende kosten kunt u eenvoudig op de juiste plaats boeken. Zo is er een mogelijkheid om een splitsing te maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. Ook het handmatig overzetten van klantgegevens van uw MyShop-winkel naar SnelStart – of andersom – is verleden tijd: S-Connect synchroniseert klantgegevens volautomatisch. U bepaald zelf op welk moment S-Connect de klantgegevens bijwerkt.

S-Connect dringt de foutenkans van het handmatig overnemen van gegevens terug, u bespaard tijd en uw dienstverlening wordt beter.

IJzersterke voordelen

Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen.

Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen. S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. Data slingert nergens meer rond. Wel zo veilig.

De klant ervaart een betere service. De afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.

Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. U kan hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft de klant nog niet betaald? Ook dat kan u eenvoudig inzien.

Succesverhalen

Systeemeisen en prijsgegevens

Om uw MyShop webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart 10.72 of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met SQL/LocalDB/OnlineDB

Indien u zou kiezen voor aanschaf zijn bij het eerste jaar de onderhoudskosten inbegrepen bij de kostprijs. Vanaf het tweede jaar bedragen de onderhoudskosten 20% van de kostprijs.

Maandprijs

  • Vanaf
  • € 27,50

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met geavanceerde software

Doorloop uw proces met één van onze experts

Gratis telefonisch consult